height="132" />
Elazığ Belediyesi’nden Açıklama

Elazığ Belediyesi’nden Açıklama

ABONE OL
Ağu 11, 2021 14:48
Elazığ Belediyesi’nden Açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Belediyesi, Yemişlik 1. Etap konutlarında yaşanan su kesintisine ilişkin açıklama yaptı.

Yemişlik 1. Etap konutlarını inşa eden firmanın daha önce gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarından dolayı yaşanan su kesintisinin Elazığ Belediyesi kaynaklı olmadığı belirtildi.

“ELAZIĞ BELEDİYESİ’NE AİT SU DEPOSU DOLULUK ORANI SÜREKLİ YÜKSEK SEVİYEDEDİR”

Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Yemişlik 1. Etap konutlarının bulunduğu bölgede yaşanan su kesintisi hakkında Elazığ Belediyesi tarafından açıklama yapılması zorunluluğu doğmuştur. Bölgede yaşanan su kesintisi,  Yemişlik 1. Etap konutlarını inşa eden firmanın daha önce gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarından dolayı meydana gelmekte olup, bu bölgede Elazığ Belediyesi’ne ait su deposunun doluluk oranı sürekli yüksek seviyededir. Yaşanan su kesintisinin Elazığ Belediyesi kaynaklı olmadığı ve söz konusu su kesintisine sebebiyet veren arızanın giderilmesi adına ilgili firma çalışanları tarafından çalışmaların yoğun şekilde devam ettiğini belirmek isteriz.” denildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.