height="132" />
ELAZIĞ OSB MALİ GENEL KURUL YAPILDI

ELAZIĞ OSB MALİ GENEL KURUL YAPILDI

ABONE OL
Ağu 8, 2021 16:47
ELAZIĞ OSB MALİ GENEL KURUL YAPILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ OSB Olağan Mali Genel Kurulu Yapıldı. Yapılan Genel Kurula Bakanlık Temsilcileri, OSB Yönetimi ve Sanayiciler katıldı.

Olağan Mali Genel Kurul Başkanlık divanı oluşturulması ile başladı. Daha Sonra saygı duruşu yapıldı, İstiklal Marşı okundu. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk 2020 yılında yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Ayrıca 2021 yılı hedefleri, yapılacak olan projeleri sanayicilere anlattı. Daha sonra Yönetim Kurulu, denetim kurulu raporları okunarak görüşüldü. Yeminli Mali Müşavir tarafından hazırlanan denetim raporu, bilanço ve gelir-gider tabloları da okunarak görüşüldü ve karara bağlandı.

Elazığ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk yapmış olduğu konuşmada özellikle üzerinde durulması gereken konulardan birinin de “2021 Aralık ayı itibariyle sona erecek olan Cazibe Merkezi Destekleme Programı kapsamında ki 6.ncı bölge teşviklerinin bitmesidir. Biz OSB Yönetimi olarak bu konu ile ilgili gerekli girişimlerde bulunduk ve gerekli çalışmaları yapıyoruz. Ayrıca şu anda OSB’de aktif olarak 220 firma faaliyetlerini sürdürmektedir. Son bir yılda yapılan yatırımlar ile istihdam sayımız 7.500-8.000 sayılarına ulaştı. Yapılacak olan Tekstilkent projemiz ile yaklaşık 3.500 kişi istihdam sağlanması hedeflenmektedir. Böylece OSB’deki çalışan sayılarımız yaklaşık 12.000 sayılarına ulaşacaktır. Yeni açılacak alanlar ile birlikte OSB’yi 1.000 Hektarlık alana büyütüyoruz. Son olarak Bakanlık Temsilcilerine, Divan Başkanına, Üyelerine ve Sanayicilerimize katılım sağladıkları için teşekkür ederim” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.