height="132" />
Hastaya Taciz İddiası mahkemeye taşındı

Hastaya Taciz İddiası mahkemeye taşındı

ABONE OL
Ağu 1, 2021 22:55
Hastaya Taciz İddiası mahkemeye taşındı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir görevli ile kadın hasta arasında yaşanan kavga mahkemeye taşındı.  BSHA’ya konuşan Hastanesi Başhekimliği “Olayda taciz iddiası doğru mu” sorusuna karşılık, “Konuyla ilgili idari ve savcılık tarafından soruşturma açıldı. İçeriği hakkında bilgi veremeyiz” yanıtını verdi.

Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli sağlık personeli, geçtiğimiz günlerde ‘Beyaz Kod’ verdi. Sağlık memurunun pansumana gelen bir genç kızın bir yakını tarafından saldıraya uğradığını iddia ettiği öğrenildi. Bilim ve Sağlık Haber Ajansı’na ismini açıklamak istemeyen bir hastane yetkilisi, olayda hastaya elle taciz olduğunu öne sürdü.

Soruşturma Dosyası İçeriğini Açıklayamayız !

Konuyla ilgili Bilim ve Sağlık Haber Ajansı’na açıklama yapan Hastane Başhekimliği yetkilileri, “Konuyla ilgili  İzmir İl Sağlık Müdürlüğüne bilgi verildi. İdari ve savcılık yönünden gerekli işlemler yürütülmektedir” denildi. Başhekimlik yetkilileri, taciz iddiası hakkında ise, dosyanın içeriği hakkında bilgi vermelerinin davanın selameti ve hukuki açıdan uygun olmadığını ifade etti. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.