DOLAR %
EURO %
ALTIN 2.322,770,17
BITCOIN 22920672,75%
Elazığ
12°

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Elazığ’da Otizm Yaşam ve Spor Merkezi Kuruluyor

Elazığ’da Otizm Yaşam ve Spor Merkezi Kuruluyor

ABONE OL
Tem 31, 2021 10:15
Elazığ’da Otizm Yaşam ve Spor Merkezi Kuruluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ’da Engelsiz Yaşam Merkezi Projesine ilişkin çalışmalarda sona yaklaşılırken otizmli bireylere yönelik yepyeni bir yaşam merkezi oluşturulması için de çalışmalara başlandı.

Otizm Yaşam ve Spor Merkezinde, otizmli bireyler ve ailelerinin yaşamlarına destek sağlanacak. Otizmli bireylerin eğitsel ve sportif faaliyetlerle sosyal yaşama aktif katılımlarını desteklemeyi hedefleyen proje doğrultusunda, bireylere rehabilitasyon hizmeti de sunulacak.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “ Engelsiz Yaşam Merkezimizin inşa çalışmalarını yüzde 80 oranında tamamladık. Eylül ayında inşasını tamamlayacağımız Engelsiz Yaşam Merkezimiz engelli bireylerin yaşam kalitesini artırarak sosyal yaşamda aktif olacakları bir yaşam alanı olacak. Bu projemize ilişkin çalışmalarımız devam ederken özel gereksinim duyan kardeşlerimize destek sağlayacak yeni bir projeyi daha başlatıyoruz. Yaşam Otizm Vakfı işbirliğiyle hayata geçireceğimiz Otizm Yaşam ve Spor Merkezi Projesi ile otizmli bireylere ve ailelerine önemli bir destek sağlamış olacağız, onların toplumsal yaşama daha fazla katılımlarını sağlayacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizi güzel hizmetlerle buluşturarak, hemşehrilerimizin yaşam kalitelerine değer kazandırmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.