height="132" />
B Erkek Basketbol Milli Takımımız kampa giriyor

B Erkek Basketbol Milli Takımımız kampa giriyor

ABONE OL
Tem 28, 2021 02:03
B Erkek Basketbol Milli Takımımız kampa giriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

25 Ağustos-10 Eylül 2023 tarihleri arasında Filipinler, Japonya ve Endonezya’nın ev sahipliğinde düzenlenecek FIBA 2023 Dünya Kupası öncesi eleme grubu hazırlıkları kapsamında B Erkek Milli Takımımız kampa giriyor.

Kasım 2021’de başlayacak ve 2023 yılının Şubat ayına kadar toplamda altı pencere üzerinden oynanacak FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri’nin yanı sıra, 1-18 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası’nın aday kadrosu için oyuncu havuzunun gözlemlenmesi adına millilerimiz toplanarak çalışmalarına başlayacaktır.

A Erkek Milli Takım Yardımcı Antrenörü Ahmet Çakı yönetiminde çalışmalarını gerçekleştirecek olan B Erkek Milli Takımımızın kampını, A Erkek Milli Takım Başantrenörü Orhun Ene de takip edecektir. Kamp öncesi değerlendirmede bulunan Ahmet Çakı: “Kasım ve Şubat aylarında oynadığımız müsabakalarla birlikte oyuncu havuzumuzu genişlettiğimiz A Erkek Milli Takımımıza, gerçekleştireceğimiz B Erkek Milli Takım kampıyla birlikte yeni isimler eklemeyi hedefliyoruz. 2-10 Ağustos tarihleri arasında İstanbul’da kamp çalışmaları yapacağız. Bu antrenmanlar, kulüplerin yeni sezon çalışmaları öncesinde gerçekleştirilecek. Kampı oyuncuların bireysel anlamda gelişimi ve A Erkek Milli Takıma adapte olmaları anlamında çok önemsiyoruz. Kamp ayrıca bizlerin sporcuları tanıması, oyuncuların da hem milli takıma adapte olmaları hem de birbirlerini daha yakından tanımaları açısından çok önemli olacak. Yaş ortalaması zaten genç olan A Erkek Milli Takımımıza yeni genç oyuncuları dahil etmek en büyük hedefimiz. Önümüzdeki süreçte B Erkek Milli Takımı, A Erkek Milli Takım gibi düzenli periyotlar halinde bir araya getirerek toplamayı hedefliyoruz.” dedi.

2 Ağustos Pazartesi günü toplanacak ve 10 Ağustos Salı gününe kadar çalışmalarını İstanbul’da sürdürecek olan millilerimizin teknik, idari ve sporcu kadrosu şu şekildedir:

İdari ve Teknik Kadro
Orhan Demirel İdareci TBF
Ahmet Arif Çakı Antrenör TBF
Rüçhan Tamsöz Yardımcı Antrenör Darüşşafaka Tekfen
Ali Serhan Aydanarığ Yardımcı Antrenör Fenerbahçe Beko
İsmail Hakan Demirel Yardımcı Antrenör
Hüsnü Bora Bölükbaşı Kondisyoner
Barış Kocaoğlu Doktor Acıbadem Sağlık Grubu
İbrahim Ethem İraz Diyetisyen
Murat Erdem Fizyoterapist TBF
Mehmet Burak Kozan Masör
Miktat Güvendi Malzemeci TBF

 

Sporcu Kadrosu
Boran Güler Aliağa Petkim Spor
Erten Gazi Anadolu Efes
Yiğitcan Saybir Anadolu Efes
Erkan Yılmaz Bahçeşehir Koleji
Hakan Sayılı Beşiktaş JK Icrypex
Sadık Emir Kabaca Beşiktaş JK Icrypex
Furkan Haltalı Beşiktaş JK Icrypex
Ömer Utku Al Büyükçekmece Basketbol
Metehan Akyel Empera Halı Gaziantep Basketbol
Ömer Can İlyasoğlu Frutti Extra Bursaspor
Onuralp Bitim Pınar Karşıyaka
Mustafa Kurtuldum Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket
Muhaymin Mustafa Ionikos Nikaias / Yunanistan
Canberk Kuş
Ragıp Berke Atar

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.