DOLAR 32,3651 0.13%
EURO 35,0228 -0.28%
ALTIN 2.320,601,92
BITCOIN 22877972,81%
Elazığ
12°

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Elazığ Belediyesi, Asfalt Üretim Şantiyesinin Kapasitesini Yükseltmeyi Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi, Asfalt Üretim Şantiyesinin Kapasitesini Yükseltmeyi Sürdürüyor

ABONE OL
Tem 26, 2021 19:52
Elazığ Belediyesi, Asfalt Üretim Şantiyesinin Kapasitesini Yükseltmeyi Sürdürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ulaşımda konfor, kalite ve güvenliği artırmak için yeni yollar ve modern bulvarlar inşa eden Elazığ Belediyesi, son teknoloji cihazlarla asfalt üretim şantiyesinin kapasitesini yükseltmeyi sürdürüyor.

SAATTE 240 TON ASFALT ÜRETEN ÇEVRE DOSTU YENİ PLENT ALINDI

Elazığ Belediyesi bünyesinde üretim yapan Sarıçubuk Asfalt Şantiyesi’ne, saatte 240 ton sıcak asfalt üretimi yapabilen çevre dostu yeni Plent (Asfalt Üretim Makinesi) alındı.

“DAHA AZ YAKIT KULLANIP DAHA ÇOK VERİM ALACAĞIZ”

Plent montaj çalışmalarını yerinde incelemek üzere Sarıçubuk Asfalt Şantiyesi’ni ziyaret eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, doğalgaz sistemi ile çalışan yeni plentin, çevre kirliliğini minimize ettiğini ve daha tasarruflu çalıştığını belirtti. Yeni plente ilişkin yetkililerden bilgi alan Başkan Şerifoğulları,  şu açıklamalarda bulundu:

“Kurulumunu gerçekleştirdiğimiz yeni asfalt üretim makinesiyle hem kaliteli hem de yüksek kapasiteli üretim gerçekleştirmiş olacağız.

Çevreye duyarlı, doğalgazla çalışan ve az yakıt ile çok verim alacağımız plentimizle 39 mahallemize hizmet götüreceğiz. Şimdiden şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Her geçen gün büyüyen ve gelişen bir şehir olma yolunda ilerleyen Elazığ’ımızı, sahip olduğu potansiyellerle kalkındırmaya ve güzelleştirmeye devam edeceğiz.

Kendi asfaltını üreten şantiyemizi modern ve kullanışlı ekipmanlar ile güçlendirerek daha yüksek bir kapasiteye ulaştıracağız.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.