height="132" />
Elazığ İl Müftülüğü 2021 vekalet kurbanları kesilldi

Elazığ İl Müftülüğü 2021 vekalet kurbanları kesilldi

ABONE OL
Tem 24, 2021 13:58
Elazığ İl Müftülüğü 2021 vekalet kurbanları kesilldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kurbanlarını vekâlet yoluyla Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Elazığ Şubesi’ne bağışlayan vatandaşların kurbanları kesildi.

Kurban kesimi programına katılarak dua eden İl Müftüsü Selami Aydın, bağışçılara teşekkür ederek kurbanlarının Allah katında kabul olması temennisinde bulundu.

Elazığ Müftüsü ve TDV Şube Başkanı Selami Aydın bu yıl Elazığ’da 350 hisse kurban bağışı aldıklarını açıkladı.

Konu ile ilgili açıklamalarına devam eden Müftü Aydın;

“Allah’a hamd olsun bu yıl kurban bağışına şehrimizde yoğun bir ilgi oldu. Vatandaşlarımız gerek Elazığ Şubemize gelerek gerekse online olarak TDV’ye gönül rahatlığı ile vekaletlerini verdiler. Biz de üstümüze düşen görevlerini yerine getirip kurban kesimine ve ardından dağıtımına refakat ettik.

Kurban bağışında bulunan tüm vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Kurban hisselerini teslim alarak muhtaç vatandaşlarımıza dağıtan il ve ilçelerimizdeki tüm görevli arkadaşlarımı da tebrik ediyorum.

Bizler daima halkımızın hizmetinde olarak yardımcı olmak için çaba ve gayret içinde olacağız. Rabbim kurbanlarımızı kabul buyursun. Hayırsever milletimizi payidar kılsın” şeklinde konuştu.

İl Müftü Yardımcısı Özer Cömert, şube Müdürleri ve TDV yetkililerinin gözetiminde kesilen kurbanlar il merkezi ve ilçelerde olmak üzere daha önce belirlenen ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.