DOLAR 32,3325 0.24%
EURO 35,0439 -0.26%
ALTIN 2.282,460,23
BITCOIN 22839181,30%
Elazığ
°

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Başkandan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Başkandan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

ABONE OL
Tem 24, 2021 14:10
Başkandan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Aziz milletimizin içimizdeki hainlere karşı verdiği destansı mücadele ve elde ettiği şanlı zafer, tarihe altın harflerle yazılmıştır. 15 Temmuz destanının 5. yıl dönümünde, demokrasi ve vatan uğruna can veren kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şunları kaydetti:

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü,  birlik-beraberlik ve kardeşliğimizin gücüyle göğsümüzdeki iman, vatan ve millet sevdasıyla yazılmış destanın adıdır.

Millet olarak 15 Temmuz’da, yüzyıllar geçse de unutmayacağımız bir ihanetle karşı karşıya kaldık. Ülkemiz üzerinde hain emelleri olan iç ve dış güçlerin planlarının sahnelendiği o karanlık gece, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla kıyama kalkan milletimiz tarafından inanç ve cesaretle bertaraf edildi. Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi tarih boyunca vatanına, bayrağına, milli iradesine uzanan elleri kıran aziz milletimiz, 15 Temmuz’da da hainlerin milletimize diz çöktürme, devletimizi ele geçirme, ülkemizi parçalama gayretlerine geçit vermedi.

Dün olduğu gibi ne bugün ne de yarın şehit kanlarıyla bize yurt olmuş bu vatan topraklarında hiçbir gücün bayrağımıza, hürriyetimize, istikbalimize göz dikmesine müsaade etmeyeceğiz. Bin yıl geçse de ne 15 Temmuz gecesi yaşadığımız ihaneti unutacağız ne de milletimizin inançla cesaretle devletini ve demokrasisini korumak için yazdığı destanı unutacağız. Aziz milletimizin içimizdeki hainlere karşı verdiği destansı mücadele ve elde ettiği şanlı zafer, tarihe altın harflerle yazılmıştır. 15 Temmuz destanının 5. yıl dönümünde,  demokrasi ve vatan uğruna can veren kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.