DOLAR 32,3898 0.2%
EURO 35,1042 -0.05%
ALTIN 2.325,630,28
BITCOIN 2278307-1,02%
Elazığ
15°

KAPALI

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Saadet Partisi Vatandaşla Geçim İttifakı Kurdu

Saadet Partisi Vatandaşla Geçim İttifakı Kurdu

ABONE OL
Tem 24, 2021 14:15
Saadet Partisi Vatandaşla Geçim İttifakı Kurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Genel merkezinin tüm Türkiye genelinde başlattığı ‘’Hepimizin Gündemi Aynı Geçim İttifakı’’ sloganıyla halkın gerçek gündeminin ‘’Geçim Derdi’’ olduğunu kamuoyuna yansıtmak adına Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığı’da Cumartesi Pazarında Pazar esnafına ve vatandaşa Geçim İttifakı Pazar Çantası dağıtımı gerçekleştirdi.

Çanta dağıtımı sonrasında Saadet Partisi il yönetim kurulu üyeleri  Pazar esnafı ve alışveriş için pazara gelen vatandaşın sorunları sıkıntılarını dinledi…

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın burada yaptığı konuşmada; “Gerçekten her yerde olduğu gibi burada da bazı esnaflarımızın özellikle Pazarcı esnafımızın sorunlarının ötelendiğini fark ettik. Daha çok siyasilerin seçim zamanlarından önce buraya geldiklerini ifade ettiler. Kendi konuşmalarına da yer vereceğiz onlarda izlemiş olacaksınız. Seçim zamanına kadar bu sonlarında hiçbir şekilde çözülmediğini Defalarca talepte bulunmalarına rağmen buradaki sorunlarına çözüm üretilemediğini ifade ettiler. Özellikle pazar yerlerinde kendi ihtiyaçlarını karşılayacak insani ihtiyaçlarını karşılayacak yapıların olmadığını özellikle tuvalet, abdesthane, mescit ve kapalı pazar alanı gibi ihtiyaçların olmadığını ifade ettiler.

Bunların aciliyet ile Elazığ Belediyesi tarafından çözülmesi gerekiyor. Aynı zamanda cumartesi günü komisyoncuların tatil yapmasından dolayı cuma gününden bazı meyve sebzeleri teslim almak zorunda kalıyorlar. Bu cumartesi pazarına kadar olan süreçte ki zamanda sebze ve meyveler bayatlıyor. Dolayısıyla pazarcı esnafımızın da bu anlamda sıkıntılarının olduğunu bu konun çözümünün ise kendilerine Soğuk hava deposu yapılarak çözüme kavuşacaklarını ifade ettiler. Bu da çok önemli bir ihtiyaç olarak görünüyor. Biz Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığı olarak vatandaşlarımızın sorunlarını onların içine inerek onlarla birebir konuşarak çözmeyi hedefliyoruz. Tabii ki dernek başkanları da bizim için çok önemli ancak gördüğümüz kadarıyla dernek başkanları da kendi esnaflarının sorunlarını dile getirme hususunda bazı çekinceler taşıyorlar. Her yerde olduğu gibi bazı noktalarda iktidar tarafından baskı altına alındığı için maalesef bazı yapılar görevini tam anlamıyla sürdüremiyor. Bugün gördüğümüz üzere İktidar tarafından hem adalet hem de çeşitli kamu mekanizmaları bazı korku ve endişelerden dolayı baskı altında burada da görüyoruz ki esnafların kümelendiği derneklerde sorunlarını bazı çekincelerden dolayı dile getiremiyorlar. Bu anlamda siyasetin sorunları çözücü anlamda hareket etmesi gerekiyor. Bazı kamu mekanizmaları üzerinde baskı kurmaktan vazgeçmelerini biz Saadet Partisi olarak düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.