DOLAR 32,3684 0.15%
EURO 34,9779 -0.3%
ALTIN
BITCOIN 22806580,51%
Elazığ
10°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Görev Başındaki Belediye Temizlik Ekiplerine Başkandan Sürpriz Ziyaret

Görev Başındaki Belediye Temizlik Ekiplerine Başkandan Sürpriz Ziyaret

ABONE OL
Tem 10, 2021 16:03
Görev Başındaki Belediye Temizlik Ekiplerine Başkandan Sürpriz Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, ‘Daha Temiz Bir Elazığ’ sloganıyla başlatılan temizlik kampanyası doğrultusunda İzzetpaşa Mahallesi’nde kapsamlı temizlik çalışmaları yürüten belediye temizlik ekiplerini ziyaret etti.

“40 DERECE GÜNEŞİN ALTINDA FEDAKÂRCA ÇALIŞAN TEMİZLİK EKİPLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Elazığ Belediyesi’nin bütün çalışanlarıyla birlikte büyük bir aile olduğunu vurgulayan Başkan Şerifoğulları, özellikle bu sıcakta canla başla çalışan bütün temizlik ekiplerini ve diğer çalışanları fedakârlıklarından ötürü tebrik etti, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Daha sonra kendileriyle hasbihal eden Başkan Şerifoğulları, alın terinin ve emeğin gerçek temsilcilerine tatlı ikramında bulundu.

MUHTAR ALİ EKBER ANT İLE BİRLİKTE MAHALLE SAKİNLERİNİN TALEP VE ÖNERİLERİNİ DİNLEDİ

Daha sonra İzzetpaşa Muhtarlık Ofisini ziyaret eden Başkan Şerifoğulları, İzzetpaşa Mahalle Mahalle Muhtarı Ali Ekber Ant ile birlikte mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi.

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Şerifoğulları, çocuklara daha fazla bir ilgi ve özen gösterdi. Çeşitli hediyelerle yüzlerini güldüren Başkan Şerifioğulları’na, çocuklarda aynı ilgi ve yakınlıkla karşılık verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.