DOLAR 32,3302 0.22%
EURO 35,0767 -0.17%
ALTIN 2.279,730,11
BITCOIN 22819091,47%
Elazığ

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Müftü Aydın’dan Yaz Kuran Kurslarına Ziyaret

Müftü Aydın’dan Yaz Kuran Kurslarına Ziyaret

ABONE OL
Tem 7, 2021 23:31
Müftü Aydın’dan Yaz Kuran Kurslarına Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Müftüsü Selami Aydın yaz Kur’an kurslarındaki camileri ziyaret ediyor.

Müftü aydın uzun bir aradan sonra camilerde ve Kur’an Kurslarında 5 Temmuzda başlayan yüz yüze eğitim nedeniyle camileri ve Kur’an kurlarını ziyaret ediyor.

İlk olarak 24 Ocak depremi nedeniyle Oluşturulan Kırklar Konteyner Kentteki 4-6 yaş Kur’an kursunu ziyaret ettikten sonra İmam-ı Azam camiine giderek incelemelerine devam etti.

İl Müftüsü Aydın yaptığı açıklamada, “Kısıtlamaların kalkmasından sonra il genelinde çalışmalarımız normale döndü. Kur’an Kurslarımız öğrencilerimizle dolmaya başladı, Camilerimiz çocuklarla çiçek açtı. “ çocuklarımızı güzel bir şekilde sahip çıkarak onların erdemli ve ahlaklı bireyler olması yolunda çalışmalıyız. Vatan, Millet, Bayrak ve Ezan sevgisiyle donatılmış vatanımız ve milletimiz için hayırlı evlatlar olma yolunda gereken desteği hocalarımızla birlikte vermeye gayret ediyoruz. Yavrularını bizlere emanet eden Değerli velilerimize ve bu güzel hizmetlerin yürütülmesinde emeği geçen Kur’an kursu öğreticilerine ve cami görevlilerimize teşekkür etti çocuklarımızın başarılarının devamını diliyorum. İl genelinde çalışmalarımız normale döndü ve Kur’an kurslarımız öğrencilerimizle cıvıl cıvıl dolu şu anda. Çocuklarımıza en güzel şekilde sahip çıkarak onları ahlaklı bir şekilde devletimize, milletimize, bayrağımıza ve vatanımıza hayırlı bir evlat olma yolunda gereken desteği hocalarımızla birlikte vermeye gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Aydın konuşmasının ardından öğrencilerle yakından ilgilenerek, sohbet edip çeşitli hediyeler verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.