DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

9693.46

0,50%
height="132" />
Irak yapı sektörüne yönelik b2b organizasyonuna  Irak iş dünyasından yoğun ilgi

Irak yapı sektörüne yönelik b2b organizasyonuna Irak iş dünyasından yoğun ilgi

ABONE OL
Tem 4, 2021 23:27
Irak yapı sektörüne yönelik b2b organizasyonuna  Irak iş dünyasından yoğun ilgi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile TradeValley işbirliğinde 12/13/14 Temmuz 2021 tarihlerinde Irak Yapı Sektörüne yönelik Sanal B2B Ticaret Heyet Organizasyonu hazırlıkları devam ediyor.

Programa Irak’lı yapı sektöründe faaliyet gösteren ithalatçı firmalar, büyük ölçekli müteahhit firmalar, yapı market satınalmacıları ve kurumlar yoğun ilgi gösterirken 78 firma Elazığ iş dünyası ile buluşmayı bekliyor…

Beklediğimiz üzerinde yoğun bir ilgiyle karşılaştık…

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan Irak yapı sektörüne yönelik olarak yapılan b2b programına Irak iş dünyasının yoğun ilgi göstermesinin memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Başkan Arslan değerlendirmesinde, “Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ve TradeValley ev sahipliğinde Elazığ ve Irak şirketleri arasında 12-13-14 Temmuz 2021 tarihlerinde Irak Yapı Sektörüne yönelik Sanal B2B Ticaret Organizasyonu hazırlıklarımız bütün hızıyla ve profesyonel bir şekilde devam ediyor. Programa Irak iş dünyasının çok yoğun bir ilgi gösterdiğini ve halen 78 firmanın sisteme kaydını yaptırarak ilimiz iş dünyası ile eşleşme faaliyetini beklediğini görmekten büyük bir memnuniyet duyduk. Programımızın profesyonel yönetici şirketi olan TradeValley uzmanları Irak tarafından duyulan heyecan ve yapılan tanıtımların etkisi ile bu sayının program gününe kadar yükselmesini beklediklerini ifade etmişlerdir. Odamız tarafından ilimiz ihracatının artırılması ve üyelerimizin yeni pazarlar bulmalarına imkan sağlamak için yapılan bu organizasyon Irak gibi çok önemli bir pazarda İlimizin daha büyük oranlarda yer almasına değer katacaktır” dedi.

Hisarcıklıoğlu ve Aksoy program açılışına bekleniyor…

Başkan Arslan 12 Temmuz 2021 Pazartesi günü saat:11.00’da başlayacak olan programın açılış konuşmasını TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Fuar İzinleri ve Destekleri Daire Başkanı Mükerrem Aksoy’un katılımı ile yapılmasının planlandığını ve programlarının uygun olması halinde geniş katılımlı bir açılış olacağını söyledi.

Yapı ve alt sektörlerinde yer alan firmalar acele etsin…

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, programa eşleştirme çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Odamız üyesi ilgili sektörlerde faaliyet gösteren üyelerimizin sınırlı sayıda işletmenin yer alacağı bu organizasyonda yer alması için ellerini çabuk tutmaları gerekmektedir. Organizasyonun ilimiz ihracatına ve katılımcı işletmelerimize çok önemli kazanımlar sağlayacağından şüphemiz yok” ifadelerinde bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.