DOLAR 32,3884 0.21%
EURO 35,0912 -0.03%
ALTIN 2.324,890,25
BITCOIN 2280263-0,52%
Elazığ
15°

KAPALI

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

TÜBİTAK Bilim Okulu-II Etkinliği Online Olarak Düzenlendi

TÜBİTAK Bilim Okulu-II Etkinliği Online Olarak Düzenlendi

ABONE OL
Haz 30, 2021 14:19
TÜBİTAK Bilim Okulu-II Etkinliği Online Olarak Düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fırat Üniversitesi ev sahipliğinde çok sayıda üniversitenin katılımıyla TÜBİTAK-BİDEB 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında “Sağlık Bilimleri Alanında Lisans Eğitimi Gören Öğrenciler İçin Akademik Becerilere Giriş ve Proje Eğitimi: TÜBİTAK Bilim Okulu-II” isimli etkinlik online olarak düzenlendi.

Gerçekleştirilen etkinlik Proje Koordinatörü Prof. Dr. Mete ÖZCAN’ın konuşmasıyla başladı ve akabinde Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kaya GÜRGÖZE ve Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet YILMAZ’ın açılış konuşmasıyla devam etti.

Eğitim programı kapsamında, teorik dersler, uygulamalı ve interaktif eğitimler 4 günlük bir programda yetkin eğiticiler olarak bu konularda tecrübeli akademisyenler tarafından yürütüldü. Katılımcılara bilimsel araştırmalar, hipotez ve araştırma sorusu geliştirme, bilimsel araştırma kurgusu yapma, etkili sunu yapma stratejileri, özet yazımı, özgeçmiş hazırlama, bilimsel proje hazırlama vb. konular hem teorik derslerde detaylı olarak anlatılmış hem de interaktif uygulamalarla öğrencilerin bu konularda beceri kazanmaları sağlandı.

Uygulanan eğitim programıyla Sağlık Bilimleri alanında nitelikli bilim insanının yetişmesi için, TÜBİTAK’ın sağladığı desteklerle, öğrencilerin bilimsel ve akademik yönden kendilerini geliştirmeleri amaçlanıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.