height="132" />
Hastaneye Takdir Şeker’e Çiçek

Hastaneye Takdir Şeker’e Çiçek

ABONE OL
Haz 30, 2021 08:09
Hastaneye Takdir Şeker’e Çiçek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz haftalarda Sakarya Adapazarı’ndan gelen ve Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi Genel Cerrahi Kliniğinde babasını ameliyat ettiren bir vatandaşı, hastanedeki temizlik konusunu CİMER’E taşıdı.

Sakaryalı vatandaş konuyla ilgili yazısında; “Klinikte çoğu hastanın ameliyatlı olduğu dikkatimi çekti, Ancak hastaların enfeksiyona açık olduğu bilinci ile hasta odalarını, koridorları, pencereleri büyük bir titizlikle temizleyen, hasta sağlığı açısından hijyene önem veren, her hastaya kendi hastasıymış gibi kibar ve nazik davranan ve “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır” sözünü rehber edinerek samimiyetle çalışan, gerçek bir vatan sevdalısı ve kocaman yürekli Sülbiye ŞEKER Hanımefendiye yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Bunun üzerine Hastane yönetimi Temizlik Personeli ile bir toplantı düzenledi. Düzenlenen toplantıda Temizlik işleri sorumlusu Müdür Yardımcısı Ferit GÜNEŞ, temizlik Şefleri ve çok sayıda temizlik görevlileri hazır bulundu.

Toplantıda bir konuşma yapan Başhekim yardımcısı Doç. Dr. Gökhan ARTAŞ “ Pandemi dönemi gibi zor bir dönemde ön saflarda yer alarak bizleri gururlandırarak yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. Temizlik konusu huzur ve güvendir. Sizler sayesinde biz bu güveni yaşıyoruz. İşiniz meşakkatli ve öz veri isteyen bir iş, sizlerde bu konuda hastanemize faydalı olmaya çalışıyorsunuz. Tabii ki eksiklerimiz var ama bunu telafi etmeye çalışıyoruz” dedi.

Eksikliklerin giderilmesi konusunda karşılıklı soru cevap şeklinde geçen toplantının sonunda, örnek davranışı nedeni ile Temizlik Görevlisi Sülbiye ŞEKER’e çiçek taktim edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.