height="132" />
Haftaya Üniversitedeki Mezuniyet Törenleri Damga Vurdu

Haftaya Üniversitedeki Mezuniyet Törenleri Damga Vurdu

ABONE OL
Haz 30, 2021 14:47
Haftaya Üniversitedeki Mezuniyet Törenleri Damga Vurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ  Fırat Üniversitesi (FÜ)  mezuniyet törenlerine başladı. Öğrencilerin ve akademisyenlerin katılımı ile düzenlenen törenlerin ilki Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 2020-2021 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni ile gerçekleşti.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı

Fırat Üniversitesi çok amaçlı spor salonunda düzenlenen mezuniyet törenine; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal ÜSTÜNDAĞ, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gamze KIRKIL, öğretim üyeleri, hemşirelik bölümü mezun öğrencileri ve aileleri katıldı.

Mezuniyet Töreninde konuşan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gamze KIRKIL, bu yıl Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik bölümünden 144 hemşireyi sağlık ordusuna dahil ettiklerini belirterek, Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş yaklaşımlarla eğitilmiş, değerlere saygılı, sağlık alanında belirli bir donanıma sahip, mesleğini seven bireyleri yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ ise mesleki bilginin yanında ihtiyaç olan en önemli şeyin insan ilişkilerinde vazgeçilmez olan sevgi, saygı, hoşgörü, sabır olduğunu belirtti.  

Prof. Dr. Göktaş, “Öğrencilerimiz kendilerini her alanda geliştirmek için üstün çaba gösterdiler. Üniversite olarak sağlık alanı başta olmak üzere, ülkesine her alanda hizmet edecek gençler yetiştirdiğimiz için mutluyuz. Bugün mezun olan tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyor, ilerili yaşamlarında başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından hemşirelik bölümü mezunu öğrencilere Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve davetliler tarafından mezuniyet belgeleri ve ödülleri verildi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik İle Ebelik Bölümleri Mezuniyet Töreni Yapıldı

Fırat Üniversitesi çok amaçlı spor salonunda düzenlenen mezuniyet törenine; Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gamze Kırkıl, öğretim üyeleri, Beslenme ve Diyetetik ile Ebelik Bölümleri mezun öğrencileri ve aileleri katıldı.

Mezuniyet Töreninde konuşan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gamze Kırkıl, bu yıl Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden 69 Ebelik bölümünden ise 73 mezun öğrenciyi sağlık ordusuna dahil ettiklerini belirterek, Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş yaklaşımlarla eğitilmiş, değerlere saygılı, sağlık alanında belirli bir donanıma sahip, mesleğini seven bireyleri yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ ise bugün mezun olacak öğrencilerin pandemi sürecinde zor şartlarda hastalara yardımcı olarak görevlerinin bilincinde mezun olacaklarını belirterek, mezun olduktan sonra çalıştıkları yerlerde daha tecrübeli olarak hizmet edeceklerini belirtti.

Prof. Dr. Üstündağ, “Öğrencilerimizin yetişmesinde katkıları olan akademisyenlerimiz ve ailelerine teşekkür ediyorum. Akademisyenlerimiz sahada hem teorik hem de pratik eğitimleriyle ilgilendiler. Deneyimli öğrenciler olarak bugün mezun olan öğrencilerin gururu akademisyenlerimize aittir. Arka planda olan aileler anne ve babalarımız var. Onlarda verdikleri destek ve fedakârlıklarıyla çocuklarının bugüne gelmesine vesile olmuşlardır. Mezunlarımızı kutluyor, ileriki yaşamlarında başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Beslenme ve Diyetetik ve Ebelik Bölümlerinden mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri ve ödülleri verildi.

Tıp Fakültesi 33. Dönem Mezunlarını Uğurladı

Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonunda Pandemi kurallarına uygun olarak yapılan mezuniyet törenine, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal ÜSTÜNDAĞ, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kaya GÜRGÖZE, Fırat Üniversitesi Yöneticileri, öğretim üyeleri, mezun olan öğrenciler ve aileleri katıldı.

 Mezuniyet töreninde konuşan Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kaya GÜRGÖZE, bu yıl 155 genç doktoru mezun etmenin haklı gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Fakültelerinden şimdiye kadar ülkemizin sağlık gücüne 2966 pratisyen hekim ve 1401 uzman doktor olmak üzere 4367 hekim kazandırmanın onurunu yaşadıklarını söyledi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ ise Hekimlik mesleğinde sevgi, saygı, hoşgörü ve fedakârlığın çok önemli olduğuna vurgu yaparak, Hekimlik mesleğinin, sürekli kendini yenileyen ve en hızlı gelişme gösteren mesleklerden biri olduğunu söyledi.

Mezun öğrencilere seslenen Rektör Prof. Dr. GÖKTAŞ; “Genç hekimler, sizlerle gurur duyuyorum. Bizlere bu gururu yaşattığınız için sizlere, bin bir güçlüklerle sizleri yetiştiren ailelerinize, hocalarınıza ve katılımlarıyla bizleri onurlandıran sevgili konuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kaya GÜRGÖZE, hekimlik andını mezun öğrencilere okuttu.

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezuniyet Töreni, mezun olan öğrencilere Fırat Üniversitesi yöneticileri ve öğretim üyeleri tarafından diplomalarının verilmesi ve ardından gerçekleştirilen kep atma töreni ile sona erdi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda pandemi kurallarına göre düzenlenen mezuniyet törenine; Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner ÖZGEN, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan PEKER, Öğretim Üyeleri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mezuniyet töreninde konuşan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan PEKER, bugün itibari ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden 427 yeni mezun vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner ÖZGEN ise genç mezunlara seslenerek, “ Hem sizlerin hem ailelerinizin hem de devletimizin büyük emek verdiği uzun ve zorlu bir süreci tamamlayıp mezun olmaya hak kazandınız. Bizler inanıyoruz ki; Fırat Üniversitesi ailesi içinde kendinizi geliştirmek ve geleceğe hazırlamak konusunda çok verimli ve güzel günler geçirdiniz. Bundan sonraki hayatınızda sağlıklı ve başarılı geçmesini diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren mezun öğrencilere Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen ve davetliler tarafından mezuniyet belgeleri ve ödülleri verildi.  

Eğitim Fakültesi Mezunlarını Uğurladı

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Mezuniyet töreni,  Covid-19 pandemisi nedeniyle (online) çevrimiçi olarak yapıldı.

Düzenlenen törene Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Soner ÖZGEN, Prof. Dr. Mehmet YILMAZ, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Nuri GÖMLEKSİZ, Dekan yardımcıları, Bölüm-Anabilim Dalı Başkanları, Eğitim Fakültesi Öğretim elemanları, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Eğitim Fakültesi’nde genel sınav sonuçları dikkate alınarak dereceye giren mezunların ilan edildiği ve ödüllerinin verildiği törende, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner ÖZGEN, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Nuri GÖMLEKSİZ ve Fakültesi birincisi Merve AYDOĞDU konuşma yaptı.

Tören Fırat Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Mustafa ÖZTÜRK’ün verdiği mini bir konserle son buldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.