height="132" />
Elazığ Türkiye Drone Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak

Elazığ Türkiye Drone Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak

ABONE OL
Haz 30, 2021 09:23
Elazığ Türkiye Drone Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ önemli bir şampiyonaya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Cumhurbaşkanlığı himayesinde faaliyet gösteren İpek Yolu Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi Türkiye Drone Şampiyonasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

İpek Yolu Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezinde 32 takımın katılımıyla gerçekleştirilecek şampiyonanın 1. etap yarışmaları 3-4 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türkiye Drone Şampiyonası 2021 yılında 2 Online Etap, 2 Etap ve 1 Finalden oluşacaktır. TDŞ 2017 yılından bu yana Gençlik ve Spor Bakanlığı Türkiye Hava Sporları Federasyonu onayı ile düzenlenmektedir. Türkiye Drone Şampiyonası 2019 yılından itibaren Teknofest himayesinde düzenlenmektedir. Türkiye Drone Şampiyonası finali ardından Türkiye Drone Milli Takımı ( ilk üç sporcu ) oluşturulmaktadır. Milli sporcular 2022 yılında düzenlenecek Uluslararası yarışlarda ülkemizi temsil edecektir. Türkiye Drone Şampiyonası birincisi ise Teknofest World Drone Cup’ta ülkemizi temsil edecektir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.