height="132" />
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Normalleşme dönemine adım atıyoruz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Normalleşme dönemine adım atıyoruz”

ABONE OL
Haz 30, 2021 13:45
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Normalleşme dönemine adım atıyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Salgının sağlığımızla birlikte sosyal ve ekonomik hayatımız üzerindeki olumsuz etkilerini de önemli ölçüde ortadan kaldıracak bir normalleşme dönemine adım atıyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) AK Parti Grup Toplantısı’na katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda milletvekillerine ve partililere hitaben bir konuşma yaptı.

Konuşmasında; Türkiye’nin, salgın mücadelesinde, yarın yeni bir döneme gireceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Son kabine toplantımızın ardından, 1 Temmuz itibariyle yürürlüğe girecek salgın tedbirleriyle ilgili kararlarımızın çerçevesini milletimizle paylaşmıştık. İçişleri Bakanlığımız da uygulama genelgesini geçtiğimiz günlerde yayımladı. İnşallah, salgının sağlığımızla birlikte sosyal ve ekonomik hayatımız üzerindeki olumsuz etkilerini de önemli ölçüde ortadan kaldıracak bir normalleşme dönemine adım atıyoruz” dedi.

“YENİ DÖNEMDE DE TEDBİRLER ELDEN BIRAKILMAMALI”

Dünyadaki gelişmelerin, salgının öngörülemeyen neticelere yol açarak sürdüğüne işaret ettiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti: “Bize düşen, sağlık hizmetlerinden gıda tedarikine, üretimden kamu güvenliğine kadar her hususta tüm senaryolara hazırlıklı olmaktır. Türkiye’nin bu bakımdan dünyada örnek gösterilen bir ülke olduğunu, akıl ve vicdan sahibi herkes kabul ediyor. Yarın başlayacak yeni dönemin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Vatandaşlarımdan, yeni dönemde de tedbiri elden bırakmadan hayatlarını sürdürmelerini hassaten istirham ediyorum.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının sonunda Haziran ayı boyunca, uluslararası müsabakalarda Türkiye’ye madalya kazandıran sporculara teşekkür etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.