DOLAR 32,3898 0.2%
EURO 35,1042 -0.05%
ALTIN 2.325,630,28
BITCOIN 2278307-1,02%
Elazığ
15°

KAPALI

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Başkan Şerifoğulları: ‘Türkiye Drone Şampiyonası’nın Paydaşı Olmaktan Dolayı Gururluyuz’

Başkan Şerifoğulları: ‘Türkiye Drone Şampiyonası’nın Paydaşı Olmaktan Dolayı Gururluyuz’

ABONE OL
Haz 30, 2021 15:55
Başkan Şerifoğulları: ‘Türkiye Drone Şampiyonası’nın Paydaşı Olmaktan Dolayı Gururluyuz’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali adı altında gerçekleştirilecek Türkiye Drone Şampiyonası’nın 1. etabı Elazığ’da gerçekleştirilecek.

3-4 Temmuz tarihleri arasında İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’nde yapılacak Drone Şampiyonası; Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi, Fırat Üniversitesi, İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi, Fırat Kalkınma Ajansı ve Gençlik Spor Müdürlüğü’nün iş birliği ile gerçekleştirilecek.

 ‘TÜM KOŞULLARI SAĞLADIK’

Elazığ’ın çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacağını ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Belediye olarak bu organizasyona her türlü desteği sağladıklarını belirtti.

TEKNOFEST’in dünyada ki en önemli havacılık, uzay ve teknoloji festivallerinden biri olduğunu vurgulayan Başkan Şerifoğulları; ‘TEKNOFEST himayesinde gerçekleştirilecek Türkiye Drone Şampiyonası’nın şehrimize her noktada katkı sağlayacağından eminim. Elazığ’ımız potansiyel olarak her türlü organizasyona ev sahipliği yapabilecek kapasiteye sahiptir. Elazığ Belediyesi olarak her türlü imkânı sağladığımız bu önemli organizasyon, ulusal ve uluslararası alanda şehrimizin tanıtımına da önemli ölçüde katkı sağlayacaktır. Bu doğrultuda Elazığ Belediyesi’nin içinde yer aldığı birçok kurumun iş birliğiyle gerçekleştirilecek Drone Şampiyonası’nın en iyi şekilde yapılması için Belediye olarak tüm imkânlarımızı seferber etmiş durumdayız. Genç nüfusa sahip bir ilin Belediye Başkanı olarak Türkiye’nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmayı hedefleyen bu tarz organizasyonlara dâhil olmak ve destek sunmak bizlerin en önemli sorumluluğudur. Gençlerin hayallerini gerçekleştirmek ve ufkunu genişletmek için bilim, sanat, spor ve sosyal alanlarda maddi manevi öncülük yapmak en önemli görevlerimizdendir.’ dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.