height="132" />
Elazığ Osmanlı Turan Ocaklarında Şok İstifalar

Elazığ Osmanlı Turan Ocaklarında Şok İstifalar

ABONE OL
Haz 30, 2021 07:42
Elazığ Osmanlı Turan Ocaklarında Şok İstifalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Osmanlı Turan Ocakları Elâzığ İl Başkanı ve ocak üyeleri ocaktan istifa ettiklerini açıkladı

4 yıl il başkanlığı başta olmak üzere yönetici olarak görev yapan Onur Şahin ocaktan istifa ettiğini duyurdu.

Elazığ Osmanlı turan ocakların ’da başlayan istifa furyasına ocak üyeleri’de katıldı

Osmanlı Turan Ocakları Elâzığ İl Başkanı Onur Şahin, teşkilatta bulunan isimlerinde istifa ettiklerine dair dilekçelerini verdi.

Ocaktan istifalar ard arda geliyor

Yaptığı açıklamada genel merkezin tutumsuz davranışlarından dolayı istifa ettiklerini açıklayan Osmanlı turan ocakları Elâzığ il başkanı onur şahin açıklamanın devamında ise” 4 yıllık Osmanlı turan ocakları Elâzığ il başkanlığından ve benimle beraber bu yolda hizmet eden maddi ve manevi destegini esirgemeyen çok değerli yönetim kurulu ve üyelerimiz ile birlikte genel başkanlığın tutumsuz davranışları dolasıyla istifa etme kararı almış bulunmaktayız. Bundan sonraki süreçte Elâzığ için yine aynı hızla çalışacağımızı, bundan sonraki faaliyetlerimiz de kuracağımız Elâzığ’ımızın yerel derneği ile faaliyetlerimize Elazığ ve Ülke Genelinde yaptıgımız yardımlaşma, sosyal,kültürel ve spor faaliyetlere devam edeceğimizi daha kararlı ve daha güzel projelerle güzel işlere imza atacağız şeklinde ”ifadelerine yer verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.