DOLAR 32,3914 0.21%
EURO 35,2434 0.04%
ALTIN 2.323,250,19
BITCOIN 22957852,85%
Elazığ
12°

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Oku-Yorum Programının Kapanış Programı Gerçekleştirildi

Oku-Yorum Programının Kapanış Programı Gerçekleştirildi

ABONE OL
Haz 19, 2021 14:20
Oku-Yorum Programının Kapanış Programı Gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ve ilimizdeki İmam Hatip Liselerinde uygulanan Oku-Yorum adlı kitap okuma ve kitap tahlili programının kapanış programı İmam Efendi Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirildi.

Etkinlik boyunca her hafta bir öğrenci gurubu ve alanında uzman bir konuğun katılımı ile belirlenen kitaplar okunarak bu kitaplar hakkında video konferans yöntemiyle toplantılar gerçekleştirilerek değerlendirmelerde bulunuldu.

Her öğrenci gurubu kendi okuduğu kitapla ilgili değerlendirmelerde bulunarak etkinliğe iştirak etti.

Öğrencileri okumaya teşvik etmek, okuduklarını anlamalarını ve yorumlayabilme kabiliyetlerini geliştirmek amacıyla yapılan etkinliklerin sonunda düzenlenen final programına Milli Eğitim Müdürü Feyzi GÜRTÜRK’te katıldı.

Program Proje Koordinatörü Okul Müdür Yardımcısı Kenan Şeker’in yaptığı sunumun ardından, projeye katılan öğretmenler adına Selma Alemdaroğlu’nun ve okul müdürü Oktay AĞ’ın selamlama konuşması ile devam etti.

Milli Eğitim Müdürü Feyzi GÜRTRÜRK’te programın sonunda bir konuşma yaparak etkinliğe katılan tüm öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.

24 Kasım 2017 de başlatılan Elazığ Her Yerde Okuyor projesinin amacının da öğrencileri okumaya ve okuduğunu anlamaya teşvik etmek olduğunu ifade eden Müdür Gürtürk;

Bu etkinliğe katılan tüm öğrencilerimizi ve velilerini canı gönülden tebrik ediyorum. 1191 yılında bugüne kadar bende hiç aksatmadan bir gurup arkadaşımla her hafta kitap tahlili programına katılıyorum.

Kitabın dünyaya açılan en önemli kapı olduğunu bilerek, çocuklarımızı okumaya teşvik etmek için elimizden gelen tüm gayreti sarf ediyoruz. Ben projede emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi bir kez daha bu güzel ve anlamlı etkinliğe katkılarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Etkinliğin sonucunda okuma guruplarında en etkili sunum yapan öğrencilere Müdür Gürtürk tarafından birer tablet bilgisayar hediye edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.