DOLAR 32,3515 0.3%
EURO 35,1427 -0.05%
ALTIN 2.307,971,35
BITCOIN 22765992,55%
Elazığ
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İzmir Elazığ Kültür Ve Dayanışma Derneği Sandığa Gidiyor

İzmir Elazığ Kültür Ve Dayanışma Derneği Sandığa Gidiyor

ABONE OL
Haz 19, 2021 12:33
İzmir Elazığ Kültür Ve Dayanışma Derneği Sandığa Gidiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir Elazığ Kültür Ve Dayanışma Derneği sandıkta adayını 73 yıl sonra bir ilki yaşatarak belirleyecek..

Dernek başkan adaylığına dernekçilikte tecrübeli kadim aday hemşerimiz İzmir Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Adayı Zeynep Demirel yaptığı açıklamada :

Öncelikle kardeşlik sevgisi kazansın diyorum dedi.Demirel,

İyi şeyler inandığımızda,

Daha iyi şeyler sabrettiğimizde,

Ve en iyi şeyler hiç vazgeçmediğimizde gelir.

Ben ve yönetim kadromuzdaki arkadaşlarım bu üç temel unsura inanarak bu kutsal göreve talip olduk. Üyelerimizin özgür iradesi ve teveccühleri ile başaracağımıza ve kazanacağımıza inancımız tamdır dedi.

Seçilmem halinde İzmir ile Elazığ arasında hemşerilerimizin İzmirdeki ve Elazığ’daki sorunları ve problemlerin giderilmesini ve Bütün hemşerilerimizi bir arada tutmak için bir çok faaliyet organize edeceğiz.

Derneğimiz İzmir ve Elazığ’daki İş Dünyası arasında, Aracı olacak tüm Resmi ve Resmi olmayan Kurumlar arasında önemli bir köprü görevi vazifesi içinde olacaktır.

Elazığ ve İzmir İçin hazırladığımız Projelerimizle ve insan odaklı bilimsel evrensel hoşgörü ve saygın bir iletişim dili ile hemşehrilerimize hizmet edeceğiz dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.