DOLAR 32,3161 0.19%
EURO 35,1605 0.06%
ALTIN 2.293,420,71
BITCOIN 22895261,03%
Elazığ
11°

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Okullarımızın TÜBİTAK Projeleri ve eTwinning Çalışmaları Rekor Düzeyde

Okullarımızın TÜBİTAK Projeleri ve eTwinning Çalışmaları Rekor Düzeyde

ABONE OL
Haz 19, 2021 14:11
Okullarımızın TÜBİTAK Projeleri ve eTwinning Çalışmaları Rekor Düzeyde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Kapsamında,  Doğukent Ortaokulu’nda yürütülen “BEN BAŞLATTIM SEN TAMAMLA,  DEĞERLERİMİZİ UNUTMA” isimli proje, Malatya Bölge finaline katılmaya hak kazanarak öğrencilerimiz tarafından 15.06.2021 tarihinde sunumları gerçekleştirildi. Proje kapsamında öğrencilerin birlikte yazmış olduğu hikâyeleri “İki Kalem Bir Hikaye” ismiyle kitap formatına dönüştürüldü.

Doğukent Ortaokulu olarak “The scream of the world children” (Dünya Çocuklarının Çığlığı) adlı etwinning projesi de dezavantajlı çocukların problemlerini yine çocukların gözüyle görmeye ve çözümler üretmeye çalışıldı.

 9 Türk ve 4 yabancı (Romanya, Polonya, Moldova, Azerbaycan) ortak iş birliği ile Doğukent Ortaokulu İngilizce öğretmeni Seval Çakır ve okul müdürü Alpay Güler danışmanlığında yürütülen proje 15.06.2021 bugün tamamlandı.

Doğukent Ortaokulu Müdürü Alpay Güler, proje sahibi öğretmen ve öğrenciler müdürlüğümüzü ziyaret ederek çalışmaları hakkında İl Müdürü Feyzi Gürtürk’e bilgi verdiler.

Öğretmen ve öğrencilerimizin projelerini dikkatle dinleyen Müdür Gürtürk daha sonra İki Kalem Bir Hikâye isimli kitabı inceledi. Müdür Gürtürk;

Okullarımızın TÜBİTAK projeleri ve eTwinning çalışmalarının bu yıl rekor düzeyde gerçekleştiği ifade ederek salgın dönemini yaşamamıza rağmen okul ve öğrencilerimiz çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Ben başarılı çalışmalarından dolayı tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.