height="132" />
Bingöl Yamaç paraşütü Hedef Yarışmasında Elazığ Havacılık Kulübü 1. Oldu

Bingöl Yamaç paraşütü Hedef Yarışmasında Elazığ Havacılık Kulübü 1. Oldu

ABONE OL
Haz 20, 2021 16:35
Bingöl Yamaç paraşütü Hedef Yarışmasında Elazığ Havacılık Kulübü 1. Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bingöl Valiliği, Bingöl Gençlik ve Spor il Müdürlüğü ve Türkiye Hava Sporları Federasyonu düzenlediği Bingöl Yamaç paraşütü Hedef Yarışmasında Elazığ Havacılık Kulübü 1. oldu.

Bingöl’de düzenlenen yarışmayla ilgili olarak açıklamada bulunan Elazığ Havacılık Kulübü yöneticisi Kenan Şaksu şunları söyledi.

“ Bingöl Valiliği, Bingöl Gençlik ve Spor il Müdürlüğü ve Türkiye Hava Sporları Federasyonu düzenlediği Bingöl Yamaç paraşütü Hedef Yarışmasında 1. Olduk. Bingöl’de ki yarışmaya Elazığ, Malatya, Diyarbakır, Bingöl, Samsun, Ankara, Kayseri, Mardin, Erzincan, Adana, Trabzon, Ankara illerinden toplam 47 pilot,11 takim mücadele etti. Elazığ Sportif Havacilik Kulübü Kulüpler klasmaninda 1.oldu. Biz bu yarışmaya Sabri Aydın, Kenan Şaksu, Fatih apaydın ve Mertcan Güler’den oluşan takım ile katıldık ve yarışmayı 2825 puanla birinci olarak tamamladık.

Bu yarışmada Üzümlüspor ise ikinci oldu. Bu hafta sonunda takım olarak bu kez de Hatay’da yapılacak olan yarışmada ilimizi temsil edeceğiz. Amacımız hem ilimizde yamaç paraşütünü geliştirmek hem de yaptığımız takımla ilimizi ülke genelinde yarışmalarda temsil ederek ilimizin adını duyurmak.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.