DOLAR 32,3473 0.29%
EURO 35,1240 -0.03%
ALTIN 2.309,821,44
BITCOIN 22898213,11%
Elazığ
10°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kazaları En Aza İndirmek İçin Çalışmalar Sürüyor

Kazaları En Aza İndirmek İçin Çalışmalar Sürüyor

ABONE OL
Haz 15, 2021 13:17
Kazaları En Aza İndirmek İçin Çalışmalar Sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ’da Jandarma ekipleri, kazaları en aza indirmek için çalışmalarına devam ediyor.

Elazığ’ın Baskil ilçesinde Jandarma ekipleri kazalar konusunda seminer yaparken TÜVTÜRK’ün gezici muayene istasyonu da Traktörlerin muayenesini yaptı.

Baskil ilçesine gelen gezici muayene istasyonu, 100’e yakın traktörün muayenesini yaparken Elazığ İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleride sürücüleri bilgilendirdi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle çiftçilerin araç muayenesinde sıkıntı yaşamamaları için gezici muayene istasyonu yardımlarına yetişti.

Jandarma Trafik ekiplerince gerekli trafik tedbirleri alındıktan sonra traktör sürücülerine; güvenli traktör kullanımı, traktör sürücülerinin karayolu üzerinde uyması gereken kurallar, traktörlerin karıştığı trafik kazalarına karşı sürücülerin alması gereken tedbirler ve traktör koruma demirinin (ROBS) önemi ve sürekli kullanılması hakkında seminer verildi.

Jandarmanın semineri ve TÜVTÜRK’ün hizmetinden memnun kalan traktör sürücüleri Jandarma ekiplerine ve TÜVTÜRK yetkililerine teşekkür etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.