DOLAR

32,5594

0.24%
EURO

34,7978

0.09%
ALTIN(gr)

2.492,38

0,33%
BİST 100

9524.59

0,33%
height="132" />
Elazığ OSB ile TSP Yapı Yönetim ve İşletim A.Ş. Arasında İşbirliği Sözleşmesi

Elazığ OSB ile TSP Yapı Yönetim ve İşletim A.Ş. Arasında İşbirliği Sözleşmesi

ABONE OL
Haz 13, 2021 16:51
Elazığ OSB ile TSP Yapı Yönetim ve İşletim A.Ş. Arasında İşbirliği Sözleşmesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı olarak firmalarda; Mekanik, elektrik, otomasyon Periyodik Bakımları, Arıza müdahale ve onarımları, Mühendislik Çözümleri, Acil Servis Hizmetleri, Yasal test ve muayenelerde tespit edilen eksiklerin giderilmesi, Tadilat İşleri, Anahtar teslimi uygulamalar konularında, TSP Yapı Yönetim ve İşletim A.Ş. ile bir işbirliği sözleşmesi imzalandı.

Programda bir konuşma yapan OSB Yönetim Kurulu Suat Öztürk şunları söyledi. “ Elazığ OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı olarak ilklere imza atmaya devam ediyoruz. Daha önce İş Sağlığı ve İş Güvenliği Birimi OSGB ve İnovasyon Merkezi gibi tesislerimizi faaliyete geçirdik. Bugün ise sanayicilerimizin en çok ihtiyaç duymuş olduğu bakım onarım gibi birçok konuda bizlere yardımcı olabilecek TSP Yapı Yönetim İşletim A.Ş. firmamızla sözleşme imzaladık. Firmanın sanayicilerimize hizmet vermeleri için gereken işlemleri yapacaklarına yürekten inanıyoruz” dedi.

TSP Yapı Yönetim İşletim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gökçenur Çelebioğlu da Elazığ OSB Yönetim Kurulu ile yapılan anlaşmadan oldukça memnun kaldıklarını ve sanayicilerin istekleri doğrultusunda yardımcı olmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.