DOLAR

32,5998

0.37%
EURO

34,8170

0.22%
ALTIN(gr)

2.496,08

0,48%
BİST 100

0,48%
height="132" />
Irak B2B Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Irak B2B Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

ABONE OL
Haz 7, 2021 14:19
Irak B2B Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile TradeValley işbirliğinde Haziran ayı sonunda yapılması hazırlıkları devam eden Irak Yapı Sektörüne yönelik Sanal B2B Ticaret Heyet Organizasyonu için Elazığ Yapı Sektöründe yer alan üretici ve tedarikçi firmalara yönelik bilgilendirme toplantısı iş dünyası temsilcilerinin katılımı ile yapıldı…

Yapı sektöründeki işletmeler için ihracatta yeni fırsat…

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ve TradeValley ev sahipliğinde Elazığ ve Irak şirketleri arasında Haziran ayı sonunda Irak Yapı Sektörüne yönelik Sanal B2B Ticaret Heyeti bilgilendirme toplantısı Elazığ TSO Konferans Salonunda yapıldı.

Toplantıya Elazığ TSO Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, Elazığ TSO Meclis, Yönetim Kurulu ve Meslek Komitesi üyeleriyle birlikte yapı ve alt sektörlerde iştigal eden üyeler katıldı.

Toplantıda TradeValley Uzmanları Güçlü İlalmak ve Belgin Güven bir sunu yaparak program içeriği ve hazırlıklar hakkında bilgiler sunarak, programın ilin ihracatına yeni bir ivme kazandıracağı vurgusu yapıldı.

İlalmak ve Güven tarafından Irak tarafından hali hazırda 35 alıcının hazır olduğu ve bu sayının 50 ile sınırlandırılmasının beklenildiği vurgulanarak Elazığ’dan ise 25 firmanın programa katılmasını hedeflediklerini belirttiler.

Irak’tan alım heyeti olarak Irak’lı yapı sektöründe faaliyet gösteren ithalatçı firmalar, büyük ölçekli müteahhit firmalar, yapı market satınalmacıları ve kurumların etkinliğe katılacağını ve üç gün sürecek olan programda firmalara dil desteğinin sağlanacağı ifade edildi.

Yapı sektörüne ürün tedariki yapan ve üreten Elazığ TSO Üyeleri için Irak’lı iş insanlarının katılımı ile, nitelikli sanal iş görüşmeleri gerçekleştirileceği ve bu organizasyonun Elazığ ihracatçı firmaları için çok önemli fırsatlar sunacağının altı çizildi.

Irak ve Elazığlı iş insanlarının karşılıklı eşleştirmelerinin yapılabilmesi için firmaların 10 Haziran 2021 tarihine kadar Elazığ TSO’da kayıt formunu doldurmasının önemi belirtilerek, ilki yapılacak olan programın etkilerinin ölçülmesi sonucunda yıl sonuna kadar farklı ülkelerle de b2b organizasyonlarının yapılmasının planlandığı açıklandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.