DOLAR 32,3812 0.19%
EURO 35,0375 -0.17%
ALTIN 2.324,250,22
BITCOIN 2272281-0,67%
Elazığ
°

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Eğitimde İş birliği Protokolü İmzalandı

Eğitimde İş birliği Protokolü İmzalandı

ABONE OL
Haz 19, 2021 13:53
Eğitimde İş birliği Protokolü İmzalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği (EYUDER) arasında eğitimde iş birliği protokolü imzalandı.

Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk ve EYUDER Genel Başkanı Adem Çilek arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilere yönelik alanlarda rehberlik çalışmaları yapılacak.

Protokol kapsamında Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü ve EYUDER arasında eğitim ve öğretim ile ilgili yapılacak faaliyetler, öğretmen, yönetici ve diğer personelin ihtiyaç duyduğu eğitim etkinlikleri, araştırma projeleri ve eğitim paydaşlarına yönelik çalışmalarda iş birliğine gidilecek.

Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği’nin önemli paydaşlarımızdan biri olduğunu ifade ederek;

“İlimizde hem eğitimcilerin eğitimi, hem de öğrencilerimizin akademik başarılarına katkı sunacak her türlü çalışma ve iş birliğinin içerisindeyiz. Bu anlamda eğitim alanında önemli çalışmaları olan EYUDER ile yaptığımız iş birliği kapsamında yönetici, öğretmen, personel, veli ve öğrencilerimize yönelik birçok eğitim faaliyetini programlı bir şekilde yürüteceğiz. Bu anlamda yaptığımız iş birliği protokolünün hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.