height="132" />
Elazığ’da Jandarma ekiplerinden Sahte Polislere Operasyon

Elazığ’da Jandarma ekiplerinden Sahte Polislere Operasyon

ABONE OL
Haz 14, 2021 16:33
Elazığ’da Jandarma ekiplerinden Sahte Polislere Operasyon
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcıların tuzağına düşerek 7.000 TL para, 3 adet çeyrek, 2 adet yarım ve 1 adet gram altın kaptıran 81 yaşındaki Elazığ Sarıçubuk köyünde ikamet eden Ümmügülsüm DEMİR , dolandırıldığını anlayınca Jandarmadan yardım istedi.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ihbar üzerine yaşlı kadının birikimini bularak şüphelileri yakalamak için tüm birimlerini harekete geçirdi.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT ve karakol ekipleri sahada çalışma yaparken Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ise teknik olarak araştırma yaparak M.Y. (1998 d.lu erkek) ve Ş.K. (1989 d.lu erkek) isimli sahte polisleri kıskıvrak yakaladı.

Jandarma ekipleri sahte polislerin evlerine eş zamanlı operasyon yaptı ve evlerinde yapılan arama soncunda yaşlı kadından dolandırılan altın ve paralar ile birlikte gözaltına alındılar.

Şüphelilerin çaldıkları altın ve paralarla birlikte yakalayan Jandarma ekipleri,çalınan para ve altınları sahibine teslim etti.

“BENİ KANDIRDILAR, TUZAĞA DÜŞÜRDÜLER !

” Başından geçen olayı anlatan Ümmügülsüm DEMİR (81), kendisini polis olarak tanıtın şahsın ev telefonunu aradığı ve “Sen öldürme olayına karışmışsın dedi. Seni bu durumdan kurtaracağız, evine ekip göndereceğiz evdeki altın parayı ver kurtul dediler.Bende korktum tamam dedim.Daha sonra iki erkek şahıs geldi ve evdeki altın ve parayı verdim gittiler. Daha sonra Jandarmayı aradım ve olayı anlattım Allah razı olsun Jandarmamızdan bana çok yardımcı oldular, hemen de yakaladılar. Allah böyle tuzağa da kimseyi düşürmesin. Beni kandırdılar. Aldıkları kefen ve ölünce kimseye yük olmamak için dişimle tırnağımla biriktirdiğim paramdı.” Diye konuştu.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.