DOLAR 32,4276 0.2%
EURO 35,8565 0.79%
ALTIN 2.323,980,22
BITCOIN 23018503,00%
Elazığ
12°

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

“İş Güvenliği İçin El Ele” Resim Yarışması Sonuçlandı

“İş Güvenliği İçin El Ele” Resim Yarışması Sonuçlandı

ABONE OL
May 31, 2021 10:21
“İş Güvenliği İçin El Ele” Resim Yarışması Sonuçlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Haftası kapsamında “İş Güvenliği İçin El Ele” sloganıyla çalışanların çocukları arasında düzenlediği İSG konulu resim yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinde kesintisiz enerji parolasıyla çalışmalarını sürdüren Fırat EDAŞ, 4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası kapsamında gerçekleştirdiği resim yarışması ile anlamlı bir farkındalığa imza attı. “İş Güvenliği İçin El Ele” sloganıyla Fırat EDAŞ çalışanlarının çocukları arasında gerçekleştirilen İSG konulu resim yarışmasında dereceye girenlere ödüller, eğitim sahasında düzenlenen ödül töreninde takdim edildi.

Hayal dünyalarında canlandırarak iş sağlığı ve güvenliği konusunda çizdikleri resimler ile çocuklar, ailelerine anlamlı mesajlar verdiler. Yarışmada dereceye giren çocuklar ödüllerini, Fırat EDAŞ Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü Ömer Kandemir’in elinden aldı. Şirket çalışanlarının ve yöneticilerinin katıldığı ödül töreninde geçtiğimiz günlerde kalp krizi sonucu vefat eden Fırat EDAŞ Şirket Müdürü Fikret Türkmen rahmetle anıldı.

ÖMER KANDEMİR: “İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİNİ BİR YAŞAM BİÇİMİ HALİNE GETİRMELİYİZ”

İş sağlığı ve güvenliği kültürünün kazanılmasının aileden başladığını belirten Fırat EDAŞ Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü Ömer Kandemir, “Aile içinde de eşlerimize ve çocuklarımıza bu bilinci aşılmalıyız” dedi. Elektrik dağıtım alanında iki bölgede 2 bin 500’ün üzerinde çalışanlarının olduğunu hatırlatan Ömer Kandemir, “Çalışanlarımızın ailelerini de dahil ettiğimizde aslında 6 bin kişilik büyük bir aileyiz. Bir çalışanımızın iş kazası geçirerek, istenmeyen sonuçlarla karşılaşılması bu 6 bin kişilik ailenin canını çok ciddi bir şekilde acıtıyor. Bu noktada özellikle sektörümüzde iş sağlığı ve iş güvenliğini bir yaşam biçimi haline getirmek zorundayız” diye konuştu.

KANDEMİR: “HAYATIN HER ALANINDA İSG VAR”

İş sağlığı ve güvenliği malzemelerinin doğru bir biçimde kullanılmasının önemli olduğunu ifade eden Ömer Kandemir, “Hayatın her alanında iş sağlığı ve güvenliği kuralı vardır. Arabamıza bindiğimizde kemerimizi takmak bir İSG kuralıdır. Evimizde bulaşık makinesine keskin mutfak eşyalarını yerleştirmek dahi iş sağlığı ve güvenliği ile alakalıdır. Elektrik direğine gerekli teçhizatla çıkmak iş sağlığı güvenliği kuralını taşımaktadır. Yaptığımız her işte, iş sağlığı ve güvenliği kurallarına uymak her zaman önceliğimiz olmalıdır” diyerek, sözlerini şu cümlelerle tamamladı: “Bu vesile ile yarışmanın gerçekleşmesinde büyük katkıları olan ve geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirerek aramızdan ayrılan Şirket Müdürümüz Fikret Türkmen’i bir kez daha rahmetle anıyor, dereceye giren tüm çocuklarımızı tebrik ediyorum.”

Üstün Yetenek Ödülü-Zehra TABUR,

Birincilik Ödülü-Şevval BULUT,

İkincilik Ödülü-Ömer FIRAT,

Üçüncülük Ödülü (1)-Havin Siyam ENBEK,

Üçüncülük Ödülü (2)-Zümre BERAL

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.