height="132" />
DYP Gençlik Kollarından Peker’e Sert Çıkış!!!

DYP Gençlik Kollarından Peker’e Sert Çıkış!!!

ABONE OL
May 18, 2021 19:33
DYP Gençlik Kollarından Peker’e Sert Çıkış!!!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve oğlu AKP Milletvekili Tolga Ağar üzerinden iktidara yönelik iddiaları ve akabinde Süleyman Soylu hakkındaki iddialarını değerlendiren DYP Gençlik Kolları Genel Başkanı Metin Bozkurt, Peker’e sert tepki gösterdi. Başkan Metin Bozkurt Sedat Peker’e “DYP’nin adını ağzına alırken önce besmele çek, abdest al, iki rekât dilek namazı kıl, ağzını yıka ve öyle konuş” diye seslendi.

Bozkurt açıklamasında “ Mafya Lideri olduğu söylenen Sedat Peker, dönüp te aynada kendi yüzüne bakmadan, şimdi kalkmış DYP eski genel başkanımız ve DYP iktidarı döneminde İçişleri Bakanlığı yapmış olan Mehmet Ağar a ve ardından İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya saçma sapan iddialarla eleştirilerde bulunuyor” diye konuştu.

Başkan Bozkurt; “Eyy! Sedat Efendi. Sen mafyacılık oynamaya çalıştın, olmadı. Şimdi de DYP’nin adını kirletmeye çalışarak kendini ön plana çıkarma peşindesin. DYP’nin adını daha da ortalara atarsan; gelir seni bir gecede alır, ait olduğun yere tıkarız. Bu memleketi kimse sahipsiz sanmasın ” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.