DOLAR 32,3245 0.21%
EURO 35,1555 0.02%
ALTIN 2.297,150,87
BITCOIN 2286549-0,55%
Elazığ
°

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

EDAŞ 7/24 Görevde

EDAŞ 7/24 Görevde

ABONE OL
May 15, 2021 05:05
EDAŞ 7/24 Görevde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), Ramazan Bayramı’nı da içine alan tam kapanma boyunca görev bölgesinde enerji arzı sürekliliğini en iyi şekilde sağlamak için tüm bakım çalışmalarını tamamladı.

Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerindeki 1 milyon müşterisine elektrik dağıtım hizmeti veren Fırat EDAŞ, 17 günlük tam kapanma süresince kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti noktasında gerekli tüm tedbirleri aldı.

Pandemi nedeniyle tam kapanma kararının açıklanmasının ardından Fırat EDAŞ, hizmet bölgesindeki şebekelerde bakım onarımları tamamladı. Önem ve gereklilik arz etmediği sürece yatırım ve bakım onarım çalışması dahilinde yapılan planlı kesintilerin ertelendiğini ifade eden Fırat EDAŞ; uzaktan izleme ve kontrol merkezinden (SCADA) şebekelerindeki enerji sürekliliğin anbean izleneceğine dikkat çekti. Bayram süresinde olası arıza durumlarında ise oluşturulan nöbetçi ekiplerle arızalara zamanında müdahale edileceği vurgulandı.

TAM KAPANMA BOYUNCA HER AN MÜŞTERİLERİN YANINDA!

Bayramı da kapsayan 17 günlük tam kapanmanın sorumluluk bölgesinde sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçirilmesine katkı sağlamak için Fırat EDAŞ, 186 Arıza İhbar ve Çözüm Merkezi’nin yanı sıra Fırat EDAŞ mobil uygulaması ile müşterilerin her an yanında olacaklarını hatırlattı.

7/24 elektrik kaynaklı her türlü ihbar ve şikayetin değerlendirildiği Alo 186 çağrı merkezinin aktif bir şekilde hizmette olacağı belirtildi. Müşterilerin Google Play ve App Store’da yer alan mobil uygulamayı tablet veya cep telefonlarına indirerek, arıza bildirimlerinden fatura tahsilatına kadar birçok hizmeti kolaylıkla gerçekleştirebilecekleri ifade edildi.

Sorumluluk bölgesinde her koşulda müşteri memnuniyeti önceliği ile kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti vermeye özen gösteren Fırat EDAŞ; ülkece sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirilmesini diledi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.