DOLAR 32,3141 0.19%
EURO 35,0862 -0.15%
ALTIN
BITCOIN 22753680,98%
Elazığ

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Biz hepimiz Ermeniyiz” diyenlere

Biz hepimiz Ermeniyiz” diyenlere

ABONE OL
May 1, 2021 05:26
Biz hepimiz Ermeniyiz” diyenlere
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu yazımı, Türk Milliyetçiğini ve milliyetçileri her fırsatta ırkçılık ile itham ederken, kendileri ırkçılık yapan ve ”Biz hepimiz Türküz demeyip, diyemeyip ” Biz hepimiz Ermeniyiz” diyenlere ithaf ediyorum…

SEVAN NİŞANYAN: Elazığlıların deprem acını iliklerine kadar hissetikleri bir günde, bu zat şu sözleri söylüyor: ” Elazığlıların ve onları savunanların yer yüzünde topluca silinmesi insanlık için hayırlı olacaktır.”

İHSAN NURİ DERSİMİ: Eski bir Osmanlı subayı. Bir çok bölücü isyanın elebaşılarından biri. Dersim Tarihi kitabında” Kürtlerin Ermeni kökenli olduklarını ve Müslüman olunca Ermeni kimliklerini kaybettiklerini yazar.”

GARBİS ZAKARYAN:Ermeni asıllı olup ilk milli profosyonel  boksörümüzdür. Vefat etmeden evvel ” öldüğümde formamda şerefle taşıdığım Türk Bayrağı ile gömülmek istiyorum” diyen bir milli gurur abidesi…

LEVON PANOS DAĞBAĞYAN: ” Ben Selçuklu ve Osmanlı Türkü, Gregoryan bir Ermeniyim” diyen bir insan. CKMP in MHP olarak isim değiştirdiği kongrede parti amblemi olarak Üç Hilali önerenlerden biri. Defalarca Hınçak örgütünün suikastlerine maruz kalan ve Türk Tarihi  hakkında çok değerli eserleri olan bir Türk Milliyetçisi.

Şayet, Türkler ırkçı olsalardı imparatorluklar ve devletler döneminde egemen oldukları topraklarda o çoğrafyanın insanlarının nesilleri bugün yok olmuşlardı.Türk kimliği bütün coğrafyalarda mazlumların” koruma şemsiyesi” olmuştur.

Türkiye’yi midesi ile değil, yüreğiyle seven herkes Türktür.

Bundan ötesi yoktur.

YAVUZ KUZGUN
Yazarın Tüm Yazılarını Görmek İçin TIKLAYINIZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.