DOLAR 32,3469 0.2%
EURO 35,1550 -0.1%
ALTIN 2.238,68-0,20
BITCOIN 2046615-6,00%
Elazığ

HAFİF YAĞMUR

19:19

AKŞAM'A KALAN SÜRE

İDO geleceğin kaptanlarıyla seyahat etti

İDO geleceğin kaptanlarıyla seyahat etti

ABONE OL
Nis 24, 2021 08:58
İDO geleceğin kaptanlarıyla seyahat etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İDO, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde çocuklara özel üretilen kaptan şapkalarını tüm biletli hatlardaki İDO gemilerinde çocuklara armağan ederek bayram sevinci yaşattı. Çocuklar Yenikapı, Yalova, Pendik, Bursa terminallerinden hareket eden İDO gemilerinde kaptan şapkalarıyla seyahat etti.

Hızlı, keyifli ve güvenli yolculukları ile sektörünün lideri İDO, Kurumsal Sosyal Sorumluk yaklaşımı ile 22 Nisan Perşembe günü Yenikapı, Yalova, Pendik, Bursa terminallerinden hareket eden tüm biletli hatlarındaki gemilerde çocuklara kaptan temalı bir bayram sürprizi gerçekleştirdi.

İDO, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde çocuklara özel üretilen kaptan şapkalarını İDO gemilerinde seyahat eden tüm çocuklara armağan etti. Çocuklar, Yenikapı, Yalova, Pendik, Bursa terminallerinden hareket eden İDO gemilerinde kaptan şapkalarıyla seyahat etti.

İDO, armağan edilen kaptan şapkalarıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde çocuklara şenlik havasında bir deniz yolculuğu yaşattı. İDO, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gemilerinde bir gün önceden kutlayarak geleceğin kaptanlarıyla sefer yaptı.

Hibya Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Anketler

ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANI SİZCE KİM OLUR?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.