DOLAR 32,4195 0.21%
EURO 35,0759 -0.13%
ALTIN 2.330,380,47
BITCOIN 22993462,34%
Elazığ
12°

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

ÖZGEN’e MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNDEN TEŞEKKÜR BELGESİ

ÖZGEN’e MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNDEN TEŞEKKÜR BELGESİ

ABONE OL
Nis 21, 2021 18:01
ÖZGEN’e MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNDEN TEŞEKKÜR BELGESİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Prof Dr. İnanç ÖZGEN’e, Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından Teşekkür Belgesi Takdim Edildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Avrupa Birliği’nin “TA/2020/SER0002 – Technical Assistance for Sectoral Analysis for Preparationof IPARD III Programme” projesi kapsamında Üniversitemiz öğretim üyeleri tarafından hazırlanan,

1. Kırsal Kalkınma Altyapı Sektörü Analiz Raporu- Rural Infrastructure Sector Analysis Report,

2. Yenilenebilir Enerji Sektörü Analiz Raporu- Renewable Energy Sector Analysis Report,

3. Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve Kırsal İşletmelerin Geliştirilmesi İçin Değerlendirme Raporu-Assessment Report for Diversification of the Farm Activities and Rural Business Development

4. Balıkçılık ve Su Ürünleri Sektörü Analiz Raporu – Fisheries and Aquaculture Sector Analysis Report” şeklindeki dört raporun hazırlanmasında emeği geçen proje uzmanı Mühendislik Fakültesi Biyomühendislik Öğretim üyesi Prof Dr. İnanç Özgen’e, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof Dr. Ebru Kavak AKPINAR tarafından, projeye yapmış olduğu önemli katkılardan dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.

F.Ü Mühendislik Fakültesi Dekanlığında düzenlenen törende, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç Dr. Fatih ÖZYURT’da hazır bulundu.

Törende Prof Dr. İnanç ÖZGEN tarafından, F.Ü Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof Dr. Ebru KAVAK AKPINAR’a, Elazığ Abdullah Tangülü Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri tarafından tamamen doğal ürünlerle tasarlanan el emeği tablo hediye edildi.

Törende ayrıca, F.Ü Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof Dr. Ebru Kavak AKPINAR; fakültenin gerek Avrupa Birliği Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve gerekse TÜBİTAK kapsamında, projelerde daha etkin ve işlevsel olması hususunda yoğun çaba sarf ettiklerini, bu konularda yapılacak her türlü çalışmada öğretim elemanlarının yanında olacaklarını bildirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.