DOLAR 32,3849 0.16%
EURO 34,9779 -0.28%
ALTIN 2.324,300,22
BITCOIN 22769010,24%
Elazığ
10°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

ELAZIĞ TSO’da STRATEJİK PLANLAMA İSTİŞARE KURUL TOPLANTISI

ELAZIĞ TSO’da STRATEJİK PLANLAMA İSTİŞARE KURUL TOPLANTISI

ABONE OL
Nis 13, 2021 15:36
ELAZIĞ TSO’da STRATEJİK PLANLAMA İSTİŞARE KURUL TOPLANTISI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ TSO Stratejik Planlama İstişare Toplantısı, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Akademik Danışmanlar Doç.Dr. Ahmet Orhan ve Doç.Dr. İzzet Taşar, Elazığ TSO Genel Sekreteri M.Mehmet Karabulut, birim müdürleri ve Akreditasyon ekibinin katılımı ile yapıldı.

Önceliğimiz belge almak değil, şehre ve üyelerimize değer katmaktır…

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan toplantının açılış konuşmasında hedeflerinin şehre ve üyelere değer katmak olduğunu belirterek, “2018-2023 dönemi Odamızın Stratejik Planlamasını Odamız profesyonelleri ile üzerinde titiz bir çalışma ile gerçekleştirmiştik. Bu planlama her yılın başında revize edilerek günün ihtiyaç ve koşullarına göre yenilenmektedir. 2021 yılı başından beri de üzerinde çalımalar devam etmiştir. Bugün çok değerli Odamız Akademik Danışmanlarımız ve profesyonellerimizle yeniden süreçleri bir değerlendireceğiz. Rahatsızlığı nedeniyle bugün aramızda bulunamayan Akademik Danışmanlarımızdan Sayın Doç.Dr. Fatih Özek hocamıza da acil şifalar diliyorum.

Odamızın Stratejik Planlaması kapsamında bugüne kadar 42 ana başlık altında 250 iyi uygulama örneğini rapor haline getirmiş bulunmaktayız. Bu çalışmalar hem ilimizin hedeflemiş olduğu kalkınma ve gelişme düzeyine ulaşmayı hem de üyelerimizin sürdürülebilir bir ekonomik yapı içeresinde büyümelerini hedeflemektedir. Tüm bu çalışmaları yaparken TOBB tarafından yaptırılan bağımsız denetçilerin izleme ve raporlaması ile Akreditasyon sınıfı belirlenmektedir. Odamız bu hizmet dönemimizde C sınıfında B’ye yükselme başarısı ortaya koymuştur. Ancak hedefimizin A sınıfı olduğunu ve hem şehrin hem de İlimize bunun yakıştığını ifade etmiştik. Amacımız duvara asılacak belge almak değil, ölçülebilir hedefleri olan ve bu hedeflerle hem şehre hem de üyelerine değer katan bir Oda olmaktır. Bu anlayış ve bakış açısı ile çalışıyoruz. Siz değerli Akademisyenlerimizin de bu süreçte çok değerli katkıları olacağını biliyoruz. Sizlerin öneri, yönlendirme ve gayretlerinizle çok daha güzel işler çıkacağına inanıyorum.

Bu düşüncelerle Odamızın hedeflediği noktaya ulaşmasında çok özverili gayretler gösteren tüm Yönetim organlarımıza, profesyonellerimize ve paydaşlarımıza teşekkür ediyor, yakalamış olduğumuz bu başarı grafiğinin yukarı doğru çıkarak değer üreteceğine yürekten inanıyorum” ifadelerinde bulundu.

Yaklaşık üç saat süren toplantıda Elazığ TSO Stratejik planlama ve hedefler üzerinde bir sunum yapan Elazığ TSO Genel Sekreteri M.Mehmet Karabulut ve Basın Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürü Etem Yalın her bir başlıkla ilgili gelinen süreç hakkında değerlendirmelerde bulundular.

Elazığ TSO Akademik Danışmanları Doç.Dr. Ahmet Orhan ve Doç.Dr. İzzet Taşar’da 2021 yılı başından itibaren Elazığ TSO çalışmalarını mercek altına aldıklarını belirterek, Stratejik Plan ve 42 ana başlık altında yapılan İyi Uygulama örneklerinden etkilendiklerini ve şehrin gelecek kurgusunun çok doğru bir planlama ile yürütüldüğüne mutlu olduklarını ifade ettiler. Orhan ve Taşar bu süreçte Elazığ TSO Yönetim Kurulu ve Profesyonelleri ile birlikte şehre değer katacak tüm çalışmaların içerisinde yer alacakları için heyecanlı ve mutlu olduklarını söylediler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.