DOLAR 32,3609 0.12%
EURO 34,9770 -0.3%
ALTIN 2.324,170,22
BITCOIN 22790841,35%
Elazığ
10°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

VALİ YIRIK’ın14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

VALİ YIRIK’ın14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

ABONE OL
Nis 2, 2021 16:49
VALİ YIRIK’ın14 MART TIP BAYRAMI MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Valisi Erkaya Yırık 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yırık mesajında; ”

Bilim ve teknolojinin hızla geliştiği dünyamızda, hayatımızın her alanında olduğu gibi sağlık alanında da sürekli yeni gelişmeler ve ilerlemeler kaydedilmektedir. Ülkelerin gelişmişlik düzeyinin en temel göstergelerinden biri de sağlık alanında ulaşılan son noktadır.

Son yıllarda her alanda olduğu gibi, devletimizin sağlık alanında da yapmış olduğu yatırımlarla sağlık sisteminde büyük ilerleme sağlanmış, sağlık birimlerinin verimli ve etkin çalışması için önemli mesafeler kat edilmiştir. Bu bağlamda Türkiye’nin en önemli şehir hastanelerinden biri olan Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nin İlimizde hizmet vermesiyle sağlık çalışanlarımız görevlerini çok daha iyi şartlarda yapmaya başlamış ve vatandaşlarımız da modern ve yüksek standartlı bu tesis sayesinde sağlık hizmetlerinden verimli şekilde faydalanmaya devam etmektedirler. İlimiz, devlet ve özel sağlık kuruluşları ile bölgesinde sağlık merkezi konumunda olup, gerek halkına gerekse bölge halkına sağlık hizmeti vermektedir.

Nitelikli, vatandaş odaklı ve ulaşılabilir sağlık hizmeti sunmak için karşılaştıkları tüm zorluklara rağmen insanlığa daha kaliteli bir yaşam sunmayı amaç edinen bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.