height="132" />
TÜRK MİLLETİNİN KURTULUŞ DESTANI

TÜRK MİLLETİNİN KURTULUŞ DESTANI

ABONE OL
Nis 2, 2021 21:14
TÜRK MİLLETİNİN KURTULUŞ DESTANI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD)Elazığ Başkanı Tekin GÜRKAN, 12 Mart İstiklal Marşımızın kabulünün 100. yıldönümü ve Mehmet Akif ERSOY’u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gürkan açıklamasında; “Türk Milletinin zaferini, yüceliğini ve bayrağımızın kutsallığını en güzel duygularla anlatıldığı İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 100. yıl dönümünü kutluyoruz.

İstiklal Marşı, ecdadımızın bağımsızlık ve özgürlüğü uğruna vermiş olduğu onurlu mücadelenin bir destanıdır. Vatan toprağında başımızı dik tutan, bağımsızlık ruhumuzun özünü taşıyan, vatan sevgimizin ve özgürlük tutkumuzun en manidar ifadesi olan İstiklal Marşı’mız 12 Mart 1921 tarihinden bu güne kadar olduğu gibi, dünya durdukça ülkemizin her köşesinde tüm milletimiz tarafından gururla ve coşkuyla okunacaktır.

Bu vesile ile istiklal Marşı’mızın kabulünün 100. yıl dönümünü kutluyor, başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, kurtuluş savaşının tüm kahramanlarını ve milletimize İstiklal Marşını armağan eden Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY’u rahmet ve saygıyla anıyorum” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.