DOLAR 32,3334 0.25%
EURO 35,0760 -0.17%
ALTIN 2.284,740,33
BITCOIN %
Elazığ

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

BAŞARILI MESLEK KOMİTE ÜYELERİNE PLAKET

BAŞARILI MESLEK KOMİTE ÜYELERİNE PLAKET

ABONE OL
Nis 2, 2021 21:18
BAŞARILI MESLEK KOMİTE ÜYELERİNE PLAKET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Mart ayı Meclis Toplantısında 2018-2020 döneminde Meslek Komitelerinde başarılı çalışmalar icra eden Meslek Komitelerine düzenlenen törenle plaket verildi.

Yaşar: Meslek Komitelerimizin Hizmetlerini Değerli Buluyoruz…

Törende bir konuşma yapan Elazığ TSO Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, Meslek Komitelerinin çalışmaları Odanın tüm hizmetlerini olumlu yönde etkilediğini belirterek, “Meslek Komiteleri üyelerimizin tabandan gelen sesini Odanın yönetim organlarına taşıyan mekanizmadır. Bu mekanizmanın doğru işlemesi halinde tüm sektör ve zümrelerin talep ve sorunlarının ilgili makamlara taşınması mümkün olmaktadır. Odamız Meclisi olarak Meslek Komitelerimizin verimliliğinin yükseltilmesi hususunda çok ciddi adamlar attık. Yönetim Kurulumuzun önerisi ile Meslek Komiteleri Çalıma Komisyonu kurduk. Başkanlığına Meclis Başkan Vekilimiz Sayın Veli Aksu’yu getirdik. Komitelerin çalışmasından Yönetim Kurulumuzun da anlık haberdar olması için Yönetim Kurulu Muhasip Üyemiz Sayın Zülfü Altıntaş’ta yine kurulda yer alıyor. Meslek Komitelerimizin organizasyonun bağlı olduğu Odamız Basın Halkla İlişkiler ve Protokol Müdürü Sayın Etem Yalın ile Meslek Komiteleri Sekreterya Sorumulsu Sayın Serkan Özdemir’de yine Komisyonda yer almaktadır. Komisyonumuz 2021 yılı ile birlikte yeni bir dönem başlatmış olup, Meslek Komiteleri hedefleri belirlenmiş ve bu hedefler doğrultusunda çalışmaya başlanmıştır. Komisyonumuz tarafından hazırlanan rapor ile 2018-2020 döneminde Meslek Komitesi Üyesi olarak çalışmaları ile değer katan üyelerimize teşekkür edilmesi ve tüm Meslek Komite Üyelerinin teşvik edilmesi amacıyla plaket verilmesi kararlaştırılmıştır. Ben Meclisimiz adına plaket alan Meslek Komite Üyelerimizi tebrik ediyor, tüm Meslek Komitelerimizin de bu dönemde değer katacak çalışmalar içerisinde yer almalarını istirham ediyorum” dedi.

Arslan: Üyeye İnmeyen Hiçbir Çalışmayı Anlamlı Bulmuyoruz…

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan’da yaptığı değerlendirmede, Meslek Komite Üyelerinin her girişim ve çalışmasının direk olarak üyeye yansıdığını belirterek, “Meslek Komitelerimizin verimliliği ve başarısı Odamızın başarısı olarak ortaya çıkıyor. Bu çalışmalar üyenin sesi olduğu için olumlu sonuçlanan her girişim direk olarak üyemize yansımakta ve karşılık bulmaktadır. Biz Odamızın Yönetim Organlarında görev aldığımız ilk gün Meslek Komite Üyelerinin önemi üzerinde durduk. 14 ayrı Meslek Komitemiz içerisinde toplam 98 kişi yer alıyor. Bu 98 kişinin her birini ayda sektörel olarak bir öneri veya üyenin talep ve beklentisini Odaya taşıması hiçbir sektör ve zümrenin ihmal edilmeden temsiline de imkan sağlıyor. Bu düşüncelerle Meslek Komitelerimizin verimliliğinin artırılması ve hedeflediğimiz hizmet düzeyine yükseltilmesi için bir çok girişim ve çalışma gerçekleştirdik. Ülkemizde bugün bu alanda birçok Odadan çok daha iyi bir konumda olduğumuzu görüyoruz. Ben tüm Meslek Komite Üyelerimize çalışma ve emekleri için teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Plaket Alan Elazığ TSO Meslek Komite Üyeleri:

Mustafa Candan, Abdulhadi Bilken, Ayşegül Metin, Aytaç Tekin. Suat Barış, Ahmet Yılmaz, Erdal Aytaç, M. Nuri Karamazı, Yüksel Yüce, M.Fazıl Öktem, Harun Gençtoy, Kadir Alçiçek, M.Hayri Yıldırım, Suat Yaşa, Aydın Ersöz, Murat Yamanoğlu, M. Miraç Gökdoğan, Sefa Bozdağ, Muhammet Yılmaz, Tahir Tunç, Osman Tanman, Aytunç Sunguroğlu, Mustafa Tunç, Hakan Akan, Ali Duruksu, Fatih Türközmen, Gökhan M. Mutlu, Mehmet Önen, Veli Aksu, Öner Coşkun, Fulya Tunç, Sevgi Ayhan.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.