height="132" />
MİRAÇ KANDİLİ ÖNCESİ CAMİLERDE GENİŞ KAPSAMLI TEMİZLİK

MİRAÇ KANDİLİ ÖNCESİ CAMİLERDE GENİŞ KAPSAMLI TEMİZLİK

ABONE OL
Nis 2, 2021 21:20
MİRAÇ KANDİLİ ÖNCESİ CAMİLERDE GENİŞ KAPSAMLI TEMİZLİK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Belediyesi, bu gece idrak edeceğimiz Miraç Kandili öncesi şehir genelinde yer alan cami ve mescitlerde temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yıl boyu devam eden rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra vatandaşların daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda ibadetlerini yapabilmeleri için Miraç Kandili öncesi camileri ve mescitleri geniş kapsamlı temizleyerek dezenfekte etti.

Gerçekleştirilen temizlik çalışmaları doğrultusunda; avize, halı, pencere, vestiyer, mihrap, minberler başta olmak üzere camilerin tüm iç bölümlerini titiz bir şekilde  temizleyen ekipler daha sonra abdesthane, lavabo ve cami avlularının temizliğini gerçekleştirdi. Camilerin çevresindeki cadde ve sokaklar süpürge araçlarıyla süpürülüp arasöz araçlarla yıkandı.  Yine camilerin  çevresinde yer alan oturma bankları, çöp konteynerleri ve çeşmelerde yıkanarak temiz bir görünüme kavuşturuldu.

Temizlik çalışmalarının ardından koronavirüs tedbirleri kapsamında camilerin tüm bölümleri dezenfekte edildi.

Daha sonra vatandaşların güzel kokular arasında ibadetlerini yapmaları için cami içlerine gül suyu sıkıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.