DOLAR 32,3690 0.15%
EURO 34,9789 -0.3%
ALTIN 2.323,990,21
BITCOIN 22748061,04%
Elazığ
10°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

ESNAF SİCİLİ OLANLARA %12 İNDİRİMLİ ELEKTRİK

ESNAF SİCİLİ OLANLARA %12 İNDİRİMLİ ELEKTRİK

ABONE OL
Nis 2, 2021 21:22
ESNAF SİCİLİ OLANLARA %12 İNDİRİMLİ ELEKTRİK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnaf ve sanatkarların işyerlerindeki elektrik faturaları için yüzde 12 indirim uygulanacağını açıkladı.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Fırat Elektrik Anonim Şirketi(AKSA) arasında imzalanan ve esnafların işyerindeki elektrik faturalarında yüzde 12 indirim yapılmasını kapsayan  protokolü bu yılda uygulanacak.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, “AKSA Fırat Elektrik ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimiz arasında indirimli elektrik anlaşması yenilenmiştir. Ticarethane tarifesi abonelikleri için 12 ay süre ile yüzde 12 indirim uygulanacak. İndirimden faydalanmak isteyen üyelerimiz başvuru suresi son günü 19 Mart 2021 tarihine kadar Dörtyol Aksa Elektrik şubesine giderek veya bir yakınını yönlendirerek oda kayıt belgesi veya sicil tasdiknamesi yada işyeri kaşesi ile indirim kaydını yaptırabilir. Abonelikleri kendi adına olmayanlarda kayıt yaptırabilir ve indirim alabilir. Ayrıca kayıt sırasında Birliğimiz tarafından üyelerimize gönderilen SMS’nin gösterilmesi de yeterli olacaktır. Tüm üyelerimize hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum. Esnaf ve sanatkarımıza destek veren AKSA Elektrik yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Esnafa destek veren herkes kazanır.” İfadelerini kaydetti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.