height="132" />
DAĞHAN: KOCAMAN 1 ADIM ATTIK

DAĞHAN: KOCAMAN 1 ADIM ATTIK

ABONE OL
Nis 2, 2021 21:22
DAĞHAN: KOCAMAN 1 ADIM ATTIK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Demokrasi ve Atılım Partisi Elazığ Teşkilatı; partinin 1. Kuruluş yıl dönümümü  kutluyor. 09 Mart 2020 tarihinde kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi 1 yıl gibi kısa sürede teşkilatlanma ve oluşumlarını büyük ölçüde tamamladı. 

Demokrasi ve Atılım Partisi Elazığ İl Başkanı Murat Dağhan yaptığı açıklamada; “Fakirlik kaderimiz değil” dedik, geçim sıkıntısı yaşayan ailelerin, desteksiz bırakılan esnafın, ay sonunu getiremeyen emeklinin, umudunu yitiren işsiz gençlerin, maliyet artışı ile boğuşan üreticinin sesi olduk.

Varlıklı, özgür, adil ve saygın bir Türkiye için 1 büyük adım zamanı, zaman DEMOKRASİ VE ATILIM zamanı. Genel başkanımız Sn. Ali BABACAN’ın önderliğinde 81 ilde aynı anda sahadayız projesi kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulunduk.

Türkiye’deki tüm teşkilatlarımızla en az 1 milyon kişi ile yüz yüze kutlama yapmak için ülke genelinde sahaya indik. DEVA Partisi’nin 1 yıllık çalışmalarını ve politikalarını vatandaşlarımıza anlattık.Bu ziyaretler esnasında teşkilatlarımız tarafından tanıtıcı broşürler dağıtıldı” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.