DOLAR %
EURO %
ALTIN 2.299,360,97
BITCOIN 22916341,28%
Elazığ
11°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

YILMAZ SERTTAŞ HAYATINI KAYBETTİ

YILMAZ SERTTAŞ HAYATINI KAYBETTİ

ABONE OL
Nis 2, 2021 21:26
YILMAZ SERTTAŞ HAYATINI KAYBETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağın Eski Belediye Başkanı ve İYİ Parti Elazığ Eski İl Başkanı Yılmaz Serttaş geçirdiği kalp krizi sonucu Ankara’da hayatını kaybetti.

Torunu Buğra Han Serttaş’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurduğu bilgiye göre Serttaş’ın cenzesi  yarın (10.03.2021 Çarşamba) ikindi namazına müteakip Ankara’da Karşıyaka mezarlığına defnedilecek.

Elazığ Sürmanşet Haber olarak bu gün vefat eden Yılmaz Serttaş’a  Allah’tan rahmet yakınlarına ise başsağlığı diliyoruz.

YILMAZ SERTTAŞ KİMDİR?

Yılmaz Serttaş, 1941 yılında Ağın’da dünyaya geldi. İlk ve ortaokulu Ağın’da liseyi ise Malatya’da tamamladı. 1970 yılında Ankara Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu.

Kamu yönetimi mastırı yaptı. Başta Ağın ve Keban köyleri olmak üzere Elazığ Teknik Lisesi’nde öğretmenlik yaptı. 1971 yılında Elazığ Etibank Şubesinde göreve başlayan Yılmaz Serttaş, 1972 yılında Türkiye Elektrik Kurumu Elazığ Bölge Müdür Yardımcısı olarak on yıl görev yaptı.

Türkiye Elektrik Kurumu Genel Müdürlüğü’nde Müşavir ve Daire Başkanı olarak uzun yıllar görevde bulundu. Yılmaz Serttaş, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti Elazığ Ağın Belediye Başkan Adayı oldu. Serttaş en son bir yıl gibi bir süre İYİ Parti İl Başkanlığı görevini yürüttü.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.