DOLAR 32,3725 0.16%
EURO 34,9560 -0.33%
ALTIN 2.324,230,22
BITCOIN 22716840,84%
Elazığ
10°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

OKULLAR KAPANACAK MI SORUSUNA YANIT BAKAN SELÇUK’tan GELDİ

OKULLAR KAPANACAK MI SORUSUNA YANIT BAKAN SELÇUK’tan GELDİ

ABONE OL
Nis 2, 2021 21:24
OKULLAR KAPANACAK MI SORUSUNA YANIT BAKAN SELÇUK’tan GELDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, katıldığı bir canlı yayında yaptığı açıklamada, “Vaka sayısı artarsa ne olacak” sorusuna, karar konusunda İl Hıfzısıhha kurullarını işaret ederek, “Beklentimiz çocukların ‘gittin geldin, açıldı kapandı’ şeklinde değişikliklere maruz kalmaması” diye konuştu. 

Türkiye genelinde özellikle büyükşehirlerde vaka sayılarında artış gözlenirken MEB Bakanı Ziya Selçuk, okulların durumu hakkında temkinli konuştu. Şu anda yerinde karar sürecinin işlediğine işaret eden Bakan Selçuk, “Okullar hava durumuna bakıp, ‘Bugün açalım, yarın kapatalım’ biçiminde kurumlar değildir. Okullar sosyal hayatın devamını sağlayan kurumlardır ve geçişkenlik içerirler. Bu nedenle valilikler şehirlerindeki il Hıfzısıhha kurullarıyla beraber yapılan istişarelerde duruma soğuk olarak bakarak yerel kararlar alabilirler. Bakanlık olarak beklentilerimiz okulların ‘gittin geldin, açıldı kapandı’ şeklindeki değişikliklere maruz kalmamasıdır” diye konuştu. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.