DOLAR 32,3660 0.11%
EURO 35,0553 -0.15%
ALTIN 2.321,630,12
BITCOIN 22954022,85%
Elazığ
12°

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

KADINLAR, KADIN HAKLARINA DAİR İLKELERİNİ İLAN EDİYOR!

KADINLAR, KADIN HAKLARINA DAİR İLKELERİNİ İLAN EDİYOR!

ABONE OL
Nis 5, 2021 01:23
KADINLAR, KADIN HAKLARINA DAİR İLKELERİNİ İLAN EDİYOR!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kadın ve Demokrasi Derneği KADEM, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde “Kadın Haklarına Dair İlkelerini” açıklıyor.

KADEM Yönetim Kurulu Başkanı Dr.  Saliha Okur Gümrükçüoğlu’nun ilan edeceği bildirge, kadın haklarını korumaya ilişkin ilkeleri, kültür coğrafyamızın değerleriyle harmanlayarak ortaya koyuyor.

“Varoluşta Eşitlik, Sorumlulukta Adalet” sloganıyla yola çıkan KADEM, ilkeler bildirgesini 8 Mart 2021 Pazartesi günü, saat 11:00’de ilan edecek. Aralarında KADEM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın da bulunduğu, KADEM Yönetim Kurulu üyelerinin katılacağı program, pandemi şartları nedeniyle seyircisiz gerçekleşecek.

Programın tamamı, KADEM’in Twitter ve Youtube hesaplarından naklen yayınlanacak. Yayının ardından imzaya açılacak bildirgeye www.imzamiatarim.com adresinden destek verilebilecek.

Genç Kadem de gün boyu meydanlarda “Kadın Haklarına Dair İlkeler Bildirgesi”ni dağıtarak bu anlamlı çağrıya katkıda bulunacak.

Kadın haklarının korunması adına çok önemli noktalara vurgu yapan bu ilkeler bildirgesine, gazete, haber bülteni ve programlarınızda yer vererek, kadınlara yönelik haksızlıkların engellenmesine yardımcı olabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.