DOLAR 32,4120 0.28%
EURO 35,1424 -0.07%
ALTIN 2.326,880,34
BITCOIN 22977962,36%
Elazığ
12°

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

İPEK YOLUNDA EĞİTİM PROGRAMI TAMAMLANDI

İPEK YOLUNDA EĞİTİM PROGRAMI TAMAMLANDI

ABONE OL
Nis 2, 2021 21:39
İPEK YOLUNDA EĞİTİM PROGRAMI TAMAMLANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 2019 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında desteklenen “İpek Yolu İllerindeki Kadın ve Gençlerin Aktif Yaşama Dâhil Edilmesi ve İstihdama Katkı Projesi” kapsamında ‘Proje Döngüsü Yönetimi Eğitim Programı’ 1-4 Mart 2021 tarihinde Elâzığ İl Özel İdaresi İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Uygulamalı olarak proje döngüsü eğitimi verilen projede, proje fikrinin belirlenmesi, sorun, paydaş, hedef ve strateji analizleri, faaliyetlerin ve kaynakların planlanması gibi eğitim başlıkları yer aldı.

Avrupa Birliği projeleri yazımı ve Proje Döngüsü Yönetimi esaslarını içeren eğitimin son gününde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ve Genel Sekreter Yardımcısı Murat Okubay katılımcıları ziyaret ederek eğitim hakkında bilgiler aldılar.

Eğitim programına katılan katılımcılar eğitimin oldukça faydalı geçtiğini belirterek aldıkları eğitimin kendileri açısından ufuk açıcı ve geleceğe yönelik çalışmalar olduğunu ifade ettiler.

Genel Sekreter Ali Şiş ve Genel Sekreter Yardımcısı Murat Okubay katılımcılara sertifikalarını verdiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.