DOLAR 32,3393 0.23%
EURO 35,1091 -0.15%
ALTIN 2.307,901,35
BITCOIN 22840832,68%
Elazığ
12°

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

ELİKAD 8 MART’TA PANEL DÜZENLİYOR

ELİKAD 8 MART’TA PANEL DÜZENLİYOR

ABONE OL
Nis 2, 2021 21:40
ELİKAD 8 MART’TA PANEL DÜZENLİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ İş Kadınları Derneği (ELİKAD), Dünya Kadınlar Günü’nde Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki kadın girişimcilerinyaşadıkları sorunlarıntüm yönleriyle ele alınacağı bir panel düzenliyor. 8 Mart Pazartesi günü saat 10.30’da, ELİKAD Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık’ın moderatörlüğünde, bölgedeki kadın derneklerinin temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşecek.

“Pandeminin Gölgesinde Bir Yıl: Kadın Girişimcilerin Sorunları ve Çözüm Önerileri”paneli, Zoom uygulaması üzerinden canlı olarak izlenebilir.

 Elazığ İş Kadınları Derneği (ELİKAD), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, “Pandeminin Gölgesinde Bir Yıl: Kadın Girişimcilerin Sorunları ve Çözüm Önerileri” temasıyla bir panel düzenliyor. ELİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek panele, Bingöl İş Kadınları Derneği Başkanı ve TOBB Bingöl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Feyza Başak Koç, Malatya İş Kadınları Derneği Başkanı Şermin Akkartal Konan, Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Zekiye Çomaklı veIğdır İş Kadınları Derneği Başkanı Zeynep Balamir Ateş katılacak.

Prof. Dr. Yasemin Açık: “Pandemi süreci iş gücündeki kadınları daha fazla etkiledi”

Panelde, bölgedeki kadın girişimcilerin sorunları ve bu sorunların çözümüne yönelik önerileri masaya yatıracaklarını söyleyen Prof. Dr. Yasemin Açık, “Ülkemizde ağırlıklı olarak hizmet sektöründe çalışan kadınlar, pandemi sürecinin iş gücü piyasasına etkilerinden ciddi ölçüde olumsuz etkilendi. Kadınlar ve erkekler arasında var olan fırsat ve cinsiyet eşitsizliği daha da arttı. Biz de ELİKAD olarak Dünya Kadınlar Günü’nde, bölgemizdeki kadın girişimciliğini ve kadın istihdamını tüm yönleriyle ele alarak çözüm önerilerimizi sunacağız. Panelimize kadın sorunlarına duyarlı, toplumsal ve ekonomik gelişmenin ancak kadının güçlenmesiyle mümkün olacağına inanan, kadınların ve bölgemizin kalkınması için elini taşın altına koymak isteyen herkesi davet ediyoruz” dedi.

8 Mart 2021 Pazartesi günü, saat 10.30’da başlayacak panel, Zoom uygulaması üzerinden canlı olarak izlenebilir. Canlı yayın bağlantısı:

https://us02web.zoom.us/j/85491769979?pwd=ZjUyK0tmS21pQjFMRkRQRnRCeVRFQT09

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.