DOLAR 32,3578 0.11%
EURO 34,9839 -0.29%
ALTIN 2.324,230,22
BITCOIN 22818871,33%
Elazığ
10°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

ELAZIĞ İL ÖZEL İDARESİ FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ

ELAZIĞ İL ÖZEL İDARESİ FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ

ABONE OL
Nis 2, 2021 21:40
ELAZIĞ İL ÖZEL İDARESİ FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İl Özel İdaresinin Mart ayı toplantıları devam ediyor. İbrahim Şerbet başkanlığında devam eden toplantılarda İl Özel İdaresinin 2020 yılında gerçekleştirdiği çalışmaların ayrıntılı olarak anlatıldığı 2020 Yılı Faaliyet Raporu oylanarak kabul edildi. Oylama öncesi bir sunum yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş İl Özel İdaresinin 2020 yılında müdürlükler ve ilçeler bazında yaptığı çalışmaları anlattı.

İl Özel İdaresinin il genelinde 549 Köy ve 711 mezrada kırsalın tüm ihtiyaçlarına cevap vermeye çalıştığını kaydeden Şiş, bunların yanı sıra teknik kadrosuyla AFAD ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğüne destek verdiğini, kendi ihalelerinin yanı sıra 11 ayrı kurumun ihalelerini yaptığını belirtti. İhale edilen bu işlerin aynı zamanda kontrollerinin de İl Özel İdaresi tarafından yürütüldüğünü belirten Şiş, İl Özel sadece kendi sorumluluklarında bulunun alanlarda çalışmakla kalmayarak şehrin ihtiyaç duyduğu her alanda var olmaya devam ettiğini söyledi.

Şiş konuşmasının devamında İl Özel İdaresinin 2020 yılında yürütülen çalışmalarla köylerimizde içme suyu, tarımsal sulama, yol yapım ve asfalt faaliyetleri, kırsal kalkınmayı sağlamak adına tarımsal desteklemeler, elektrikten tasarruf etmek için planlanan güneş enerjisi sistemleri, atık toplama işlemleri gibi onlarca iş ve işlemi deprem ve pandemi gibi olumsuzluklara rağmen kesintisiz sürdürdüğünü, yine 2020 yılında İl Genel Meclisinin katkılarıyla yeni alınan 28 iş makinesiyle imkânlarının daha da güçlendiğini sözlerine ekledi.

İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Merkezi’nin Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından açılmasının kendilerini onurlandığını, İl Özel İdaresinin, meclisiyle, çalışanlarıyla devasa bir ekip olduklarını ifade eden Şiş, 2021 yılında yapılacak çalışmalara da değinerek 2020 yılı gibi 2021 yılında da başarılı işlere imza atmayı temenni ettiklerini söyledi.

Ali Şiş sözlerinin sonunda Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ Milletvekilleri ve İl Genel Meclisi Üyelerine İl Özel İdaresine verdikleri destek ve katkı için şükranlarını iletti.

İl Özel İdaresi 2020 yılı Faaliyet Raporu oylanarak oy birliği ile kabul edildi.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.