height="132" />
ELAZIĞ ŞEHİR HASTANESİNDE YAPILAN AMELİYAT VİDEOLARI BİRİNCİ OLDU

ELAZIĞ ŞEHİR HASTANESİNDE YAPILAN AMELİYAT VİDEOLARI BİRİNCİ OLDU

ABONE OL
Nis 2, 2021 21:44
ELAZIĞ ŞEHİR HASTANESİNDE YAPILAN AMELİYAT VİDEOLARI BİRİNCİ OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde görev yapan Doç.Dr. Doğukan YILDIRIM, Minimal İnvaziv Jinekoloji Derneği (Mijid), Minimal İnvaziv Jinekolojik Onkoloji Derneği (Mijod) ve Robotik Jinekolojik Cerrahi Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği kongrede 2 ayrı kategoride birincilik ödülüne layık görüldü.

Jinekolojik Onkoloji Uzmanı Doç.Dr. Doğukan YILDIRIM, Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde yapmış olduğu “Büyük metastatik lenf nodunun laparaskopik eksizyonu” ve “DIE Cerrahisi-TLH-Ovaryen Suspansiyon” ameliyatlarını 4.Türkiye Jinekolojik Endoskopi Platformu Kongresi’ne sundu. Kongreye sunulan iki çalışma da kendi kategorisinde birinci oldu.

Büyük metastatik lenf nodunun laparaskopik eksizyonu isimli cerrahi video “Adneksiyal Kitle ve Onkoloji” dalında birincilik ödülüne layık görülürken,DIE Cerrahisi-TLH-Ovaryen Suspansiyon isimli cerrahi çalışma da “Endometriozis Cerrahisi” dalında birinci oldu.

Elazığ’da dünya standartlarında cerrahilere devam ettiklerini belirten Doç.Dr. YILDIRIM; “Ameliyathane ekibi, anestezi ekibi ve klinik ekibimiz başta olmak üzere tüm ekip arkadaşlarıma desteklerinden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Onlar olmasa başaramazdım” şeklinde konuştu.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.