DOLAR 32,3904 0.21%
EURO 35,1035 -0.03%
ALTIN 2.325,020,25
BITCOIN 2283915-0,41%
Elazığ
15°

KAPALI

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

SAADET PARTİSİ İL BAŞKANI AKIN AÇIKLAMALARDA BULUNDU

SAADET PARTİSİ İL BAŞKANI AKIN AÇIKLAMALARDA BULUNDU

ABONE OL
Nis 2, 2021 21:45
SAADET PARTİSİ İL BAŞKANI AKIN AÇIKLAMALARDA BULUNDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın; Gazi Caddesinde bir basın açıklaması yaptı.

Akın burada yaptığı açıklamasında; “Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Elazığımızın nadide caddelerinden, gerçekten köklü caddelerinden biri olan Gazi caddesinde esnaf ziyaretinde bulunduk. Ziyaretlerimiz devam ediyor, tüm ilçelerimizde ve şehir merkezinde bir çok caddemizi ziyaret ettik burada da gördüğümüz kadarıyla gerçekten esnafımızın durumu aynı ve hiç iç açıcı değil. Onların da, hepsinin de derdi problemi ortak. Gerçekten bağkur primini ve kredisini ödeyemeyen esnaf tablosu ile karşı karşıyayız bunları gördüğümüz zaman etkilenmemek mümkün değil. Biz Saadet Partisi olarak gerçekten esnafımızın problemlerine karşı daha duyarlı ve onların sorunlarına karşı daha etkin projelerle inşallah milletimizin karşısına çıkacağız ve insanlarımız aramızdaki farkı gerçekten görecek”  dedi.

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın’ın yapmış olduğu basın açıklamasından bazı satır başları  ise şöyle:
“Elazığ ‘ın gerçek gündemi  işsizliktir.Belediyenin yeni projesi olan sözde “UMUT ELAZIĞ” adı altında yapılması planlanan “VİLLA KENT”  projesi  şehrimize bir katma değer sağlayamaz.”
” Elazığ’ın gerçek gündemi 600 dönümlük arazinin üzerine 300 tane, 400 tane villa yapılması değil işsizliktir. Esnafımızın yaşadığı sıkıntılardır. Bugün Elazığımızda İş-Kur’a kayıtlı 30.000 tane insanımız bulunmaktadır. Kayıtdışı olanları da düşündüğünüz zaman sayı iki katına üç katına çıkıyor. Yani nüfusumuzun %10 neredeyse işsiz ve gençlerimize yeni iş sahası açmak varken ekonomiyi canlandırmak için esnafımızı kalkındırmak varken maalesef işte belediye başkanınını görüyorsunuz Malatya yolunda 600 dönümlük araziye villa kent projesi çiziyorlar. Bu araziler ümmetin malıdır bütün Elazığ halkı bundan istifade etmelidir. Sadece bir kesimin istifadesine sunulduğu zaman kulda hoşnut olmaz Cenabı Allah da bundan hoşnut olmaz. Biz bu tür şeylerin karşısında mutlak surette İnşallah duracağız ve Elazığımızın gerçek gündemlerini söylemeye çalışacağız anlatmaya çalışacağız projelerimizde birlikte insanlarımızın karşısına geleceğiz. İnsanlarımızı ziyaret etmeye devam edeceğiz onları anlamaya çalışacağız. İktidar partisine sesleniyorum kendilerine destek çıkan sadece birkaç derneği ziyaret etmiş olmakla halkın problemlerini anlamış olmuyorsunuz halka konuşmuş olmuyorsunuz maalesef. Bir de gerçek halkın içerisine inmek onları iyi dinlemek lazım.”
Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın; 28 şubat post modern darbesi ve merhum  Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının seneyi devriyesi hakkında da açıklamalarda bulundu. 
“27 Şubat’ta Erbakan hocamızın vefat yıl dönümü vesilesiyle Elazığımızda Milli Gazetemizin eki olan Erbakan özel sayısı, 15.000 adet olmak üzere il ve ilçelerimizde de dağıtıma çıktı ve dağıtılmaya da devam ediyor. Erbakan hocamızın daha iyi anlamak daha iyi tanımak, tanıtmak, hayatını anlamak ideallerini anlamak uğruna bu özel sayımızı tüm Elazığlı hemşerilerimiz ile buluşturduk. Bugün Erbakan hocayı anlamak sevmek onu bilmek demek gerçek anlamda onun yolunu takip etmektir. Sadece söylemle Erbakan hocayı anlamak mümkün değil onun icraatlari ile eylemleri ile bütünleşik bir şekilde hareket ederek ancak Erbakan hocayı sevmiş olabilirsiniz. Siz eğer faize hizmet ediyorsanız Erbakanı anladım demek sadece kuru bir iddiadan ibaret kalır. İşte geçen gün AKP Hükümeti bu yıl tarihimizde görülmemiş bir şekilde 179 milyar dolar  dış borç faizi ödeyeceğini açıkladı.
Yani bunun anlamı şu Amerika’daki bankalardan borçlar alınmış. 1 yılda 179 milyar dolar sadece ve sadece faiz ödeyecek, ana para değil. Bunun boyutunu anlamak için şu an bu parayla 12 BİN adet F16 savaş uçağı alınabileceğini belirtmek isterim. Şu an 100 yıllık devlet olan Türkiye’mizin F16 sayısı 238 dir. Düşününki 12 bin tane F16 uçağı kaç ülkeyi yok etmeye yeter siz tahmin edin. Şu an dünyanın en pahalı uçak gemisinin fiyatı 13 milyar dolardır. Bu paraya 14 tane dünyanın en gelişmiş uçak gemisini satın alabilirsiniz. Düşünün ki Amerika’nın 11, İngiltere’nin 2, Çin’in 2 tane uçak gemisi, Rusya’nın 1 tane uçak gemisi var. Bu ölçekteki parayı Amerika’daki bankalara paranın faizi olarak gönderiyorsan Erbakan hocayı anlamadığınız gibi Erbakan hocaya karşısınız demektir. ” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.