height="132" />
BİZE BİR KATİL LAZIM

BİZE BİR KATİL LAZIM

ABONE OL
Nis 2, 2021 21:46
BİZE BİR KATİL LAZIM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fransa’da son altı yıldır iki dilde kapalı gişe oynayan “Il Nous Faut Un Coupable” oyunun yazarı Atilla Ate Athenrio tarafından romanlaştırılan “Bize Bir Katil Lazım”, Dark İstanbul Yayınları’ndan çıktı.

Umulmadık bir sonla biterek okuyucuları derinden etkileyen “Bize Bir Katil Lazım” romanı, kitapçılarda ve online kitapçılarda okuyucularla buluşuyor.

Kitap hakkında…

“Oysa uyarmıştı tanrı; dayanamazsın!”

Dört tarafını aynalarla çevirmiş insan. Her yerde ve herkeste kendini görmek istiyor. Üstelik kendinden bile nefret ederken… Öldürecek ve öldürdüğünü katil ilan edecek kadar da acımasız… Hepiniz katilsiniz! Hem katil hem de yalancı… Hatırlamaya çalışın, En son kimi öldürmüştünüz? Şu andan itibaren, her düşünceniz size karşı suç teşkil edebilir! Bir bilet lütfen!

Atilla Ate Athenrio kimdir?

Cinayet konulu tiyatro ve kitap yazmaktan başka, şiirler yazıyor. Kim olduğunu sorduğunuzda, “Paris’e yolunuz düşerse kırmızı şarap tadında sohbet ederek kendimi anlatırım,” der. Kediler ve şarap… Bir de gitarı vardır yanından ayırmadığı. Her ne kadar sade vatandaş olduğunu söylese de normal biri olduğu söylenemez. Bir dönem internet üzerinde büyük ilgi gören “Türk malı vindovz” komedi sitesinin yaratıcısıdır.

Yayınevinin notu:

Fransa’da başta Paris olmak üzere, son altı yıldır iki dilde kapalı gişe oynayan eser, umulmadık bir sonla bitiyor. Afişinde “Tek gösterimlik, ilk ve son defa” yazan oyunu izleyenlerin, gösterimin yeniden sahnelenmesi için sabırsızlıkla beklemelerinin nedenini, yazarın birkaç katmanı birleştirerek anlattığı romanda göreceksiniz. IF (Institut Français) himayesinde Fransız Kültür salonlarında Türkiye turnesi için hazırlık yapan oyun, Fransa’daki gösterimlerinde izleyenleri şaşırtıyor. Oyun bittiği halde seyircinin koltuklarında kıpırdamadan bir süre beklemesi, hikâyenin ne derece etkili olduğunun göstergesidir. Bu kitapta kendinizi cinayet mahallinde göreceksiniz.

Hibya Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.